Ahoj vám všem. Uvažuji o pořízení SVT 610 HLF a k tomu později SVT3-PRO (zatím bych to krmil Hartke HA3500).
Máte někdo nějaké zkušenosti, postřehy, případně alternativy?
A co si myslíte o současné kvalitě Ampegu?
Díky za jakékoliv info.
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
hrushi píše:Gallien - už jenom jak to vypadá ne![]()
.annY:. píše:Já bych řek že rozdíl je v tom kdo tam maká... z vitnamu a vůbec dálného východu je to levnější páč je tam levná pracovní síla ale zase to nemusí být taková kvalita páč tam asi nebudou takový odborníci a kvalifikovaní dělníci jako v USA... kdysi jsem tu četl článek o kytarách výraběných myslím v Číně a bylo tam něco typu: "krk-tělo-čtyři šrouby-plác to tam-trochu vedle-nevadí-jedem dál..." jako neříkám že všechnoo z Číny a spol je sh*t ale musíš se dívat kus od kusu...
Alcarmo píše:.annY:. píše:Já bych řek že rozdíl je v tom kdo tam maká... z vitnamu a vůbec dálného východu je to levnější páč je tam levná pracovní síla ale zase to nemusí být taková kvalita páč tam asi nebudou takový odborníci a kvalifikovaní dělníci jako v USA... kdysi jsem tu četl článek o kytarách výraběných myslím v Číně a bylo tam něco typu: "krk-tělo-čtyři šrouby-plác to tam-trochu vedle-nevadí-jedem dál..." jako neříkám že všechnoo z Číny a spol je sh*t ale musíš se dívat kus od kusu...
No podle mě zrovna u boxů to třeba nebude mít tak fatální vliv jako u kytar. I když ten význam toho, kde to bylo vyrobeno taky úplně nezavrhuju...
.annY:. píše:
hrushi píše:Gallien - už jenom jak to vypadá ne![]()
co se ti na nich nelíbí?
booboo píše:Mam trochu zvlastni dotaz...
Je mozny, ze neco v boxu AMPEG SVT-610HLF sviti pri dejme tomu vyssi hlasitosti? Dnes jsem si na nej pripojil el.kytaru Fender Tele (zatim nemam kyt. aparat). Na cisty az lehce prebuzeny zvuk to znelo fakt paradne. Prekvapilo me jak na nem zni kytara. Vsiml jsem si ale, ze neco na okrajich hornich 2 repraku prosvecuje skrz blany. Nic ale nehorelo ani nesmrdelo ani nepraskalo ve zvuku. Nic jsem predtim ani nepozilOd basy myslim dostavaji zabrat casto i vic.
Jsou tam uvnitr boxu nejaky LEDky nebo neco co signalizuje pretizeni? Gain necela 1/2 (nesvitil), Master asi 3/4, lampy na konci naplno.
booboo píše:Mam trochu zvlastni dotaz...
Je mozny, ze neco v boxu AMPEG SVT-610HLF sviti pri dejme tomu vyssi hlasitosti? Dnes jsem si na nej pripojil el.kytaru Fender Tele (zatim nemam kyt. aparat). Na cisty az lehce prebuzeny zvuk to znelo fakt paradne. Prekvapilo me jak na nem zni kytara. Vsiml jsem si ale, ze neco na okrajich hornich 2 repraku prosvecuje skrz blany. Nic ale nehorelo ani nesmrdelo ani nepraskalo ve zvuku. Nic jsem predtim ani nepozilOd basy myslim dostavaji zabrat casto i vic.
Jsou tam uvnitr boxu nejaky LEDky nebo neco co signalizuje pretizeni? Gain necela 1/2 (nesvitil), Master asi 3/4, lampy na konci naplno.
Ampeg SVT3-PRO + SVT 610 HLF
PS: Barevnou hudbu jsem pokud vim neinstaloval...
hrushi píše:Je tam žárovka jako ochrana proti spálení, dělalo to třeba když kámoš zapojil Moog
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník