![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Makis píše:Zdravím chtěl bych koupit aparát kolem 15K. Libí se mi zvuk Né moc přebasovaný spíše i plechovější a třeba i mázlí overdrivem. Hraju post-hardcore. Jinak pro mě nejlepší varianta by byla hlava+box 4x10. Bazaru se nebráním a možná mi ani nic jiného nezbyde. Díky za názory
Makis píše:Mark bass nezajimívý...mě přišel fajn nedávno jsme hráli na festu a borec ho tam měl a bylo to slušný. Jinak ten ampeg B serie mě moc nezaujal. Te´d začínám silně uvažovat o ashdownu nebo tato kombinace http://www.youtube.com/watch?v=h-rN4glWmTs , nadruhou stranu na nový nemám a starší nejspíš neseženu.
Dr.Stein píše:Makis píše:Zdravím chtěl bych koupit aparát kolem 15K. Libí se mi zvuk Né moc přebasovaný spíše i plechovější a třeba i mázlí overdrivem. Hraju post-hardcore. Jinak pro mě nejlepší varianta by byla hlava+box 4x10. Bazaru se nebráním a možná mi ani nic jiného nezbyde. Díky za názory
Markbassu se vyhni. Neatraktivní, nezajímavý aparát.
Dr.Stein píše:Ano! Vlastním Markbass LM250... Hraju přes box od Kustom Deep End 410 s baskytarou Fender Jazzbass...
Mrzí mě, že se už nevyrábí GK RB400 rozhodně by to byla lepší koupě jako MB...
Domluvil jsem.
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník