![]() |
![]() |
![]() |
|
|

woro90 píše:Daleko lepší zvuk než kytarový apec ti dá i hifina. Jen to chce mít dostatečně velké basové repráky a volume hodně nahoru, protože je to stavěné na silnější signál. Na koleji jsme nedávno zkoušelina apošce mého spolubydlícího JB + Bazz Fuss, na čistý to neznělo špatně a se zkreslením to bylo ještě lepší. Rozhodně lepší než na kytarovém chrchlátku stejné kategorie.
Já tomu věřím, jen říkám že hifina dá čistší zvuk, poněvadž kytarové reproduktory jsou stavěné tak, aby se samy podílely na barvě zvuku - ale netvrdím že by kytarové kombíčko nehrálo, to rozhodně ne, jen že nezahraje tak dobře jako basové a že hifina je, cose týče basy, někde mezi nimiMirus píše:Nebudete mi věřit , ale zašel sem ke starému kamošovi co má doma na brnkání pouze kytarový sh*t - kombo Tenson 15W .. tak sme do toho zapojili basu i kytaru a zahráli si pár písniček .. nevěřil jsem svým uším , ale snést se to daloworo90 píše:Daleko lepší zvuk než kytarový apec ti dá i hifina. Jen to chce mít dostatečně velké basové repráky a volume hodně nahoru, protože je to stavěné na silnější signál. Na koleji jsme nedávno zkoušelina apošce mého spolubydlícího JB + Bazz Fuss, na čistý to neznělo špatně a se zkreslením to bylo ještě lepší. Rozhodně lepší než na kytarovém chrchlátku stejné kategorie.

Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků