Předem se omlouvám pokud se tu již nějaké takovéto téma vyskytuje, ale co jsem hledal tak jsem nic takového nenašel.
Na basu hraju zhruba rok a půl a když jsem začínal tak jsem neměl na nic moc peníze a ty co jsem měl jsem dal víceméně jen do basy - teď už bych si chtěl ale pořídit i něco k tomu.
Co se týče stylu tak hraju například weezer, blink-182, green day, offspring, nirvana, libertines, sum41.
Chtěl bych něco na co bych mohl hrát ve zkušebně, popřípadě třeba i v budoucnu v nějakých menších klubech, hospodách nebo tak něco.
S pěnezi na tom nejsem zrovna nejlépe, ideálně pokud by se nechalo něco do 6 tisíc. Myslíte, že je reálné něco slušného v téhle relaci pro mou potřebu sehnat?
Zároveň bych chtěl aby mi to vydrželo i třeba pár let do budoucna, nechci aby mě ta aparatura začla třeba za rok štvát kvůli tomu, že není nic moc a mohl jsem vzít něco lepšího třeba jen za 200 dráž (něco jako vystřízlivění z nejlevnějších komb na trhu, který se zdají ok jen do doby než člověk slyší cokoli normálního; jde mi prostě o dobrý poměr "cena/užitná hodnota")
Další věc, kterou vůbec nevím je zda chtít kombo, nebo box + hlavu. Osobně se mi spíš zamlouvá kombinace box a hlava, ale radši bych se chtěl zeptat co si o tom myslíte (myslím spíš v téhle ceně, než obecně).
Rozhodně nechci nic nového, jak jsem psal tak peněz moc nazbyt nemám, ale prakticky netuším po čem se dívat na bazaru, takže za jakékoli rady, tipy, cokoliv budu jen a jen rád.
Díky