Shanim aparat pro basu. CO říkáte na toto? Da se to za tu cenu? Moc se v tom jeste nevyznam. DIky
http://www.aukro.cz/item587402918_basov ... ml#gallery
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
fisermi1 píše:Podle toho co píšeš ("... moc se v tom zatim nevyznám ...") usuzuji že začínáš. Jestli ne, tak sory. Proto se mi to zdá zbytečně velký a taky jak říká Garde je to starý
Baloun píše:No já jsem Laney měl,a nic moc to nehrálo,takový nemastný,neslaný,ale pro začátek je to slušný dělo.
Pepe píše:fisermi1 píše:Podle toho co píšeš ("... moc se v tom zatim nevyznám ...") usuzuji že začínáš. Jestli ne, tak sory. Proto se mi to zdá zbytečně velký a taky jak říká Garde je to starý
Starý nemusí znamenat automaticky špatný! Jestli je to UK jak psal Stein, tak si myslim, že to bude v pohodě. Za 10000Kč toho tolik nesežene (pokud mu jde o kvantitu a ne o kvalitu)
Jinak přímo s těmahle věcma zkušenost nemam, tak se ke zvuku vyjadřovat nebudu![]()
Spíš by mě štvalo, že to neni ani trochu mobilní. Záleží sice na okolnostech, ale asi se s tim nadřeš s tolika věcma.
fisermi1 píše:Pepe píše:fisermi1 píše:Podle toho co píšeš ("... moc se v tom zatim nevyznám ...") usuzuji že začínáš. Jestli ne, tak sory. Proto se mi to zdá zbytečně velký a taky jak říká Garde je to starý
Starý nemusí znamenat automaticky špatný! Jestli je to UK jak psal Stein, tak si myslim, že to bude v pohodě. Za 10000Kč toho tolik nesežene (pokud mu jde o kvantitu a ne o kvalitu)
Jinak přímo s těmahle věcma zkušenost nemam, tak se ke zvuku vyjadřovat nebudu![]()
Spíš by mě štvalo, že to neni ani trochu mobilní. Záleží sice na okolnostech, ale asi se s tim nadřeš s tolika věcma.
já to nemyslel že starý je špatný. Myslel jsem to tak že tomu může něco bejt. Já bych do začátku těch deset papouchů asi investoval do nějakýho komba:-)
Mahero30 píše:Diky vsem za nazory. Nakonec z toho sešlo. Ted mam moznost koupit basbednu Gallien Krueger Backline 410BLX. cca za 5litrů a ted se jeste koukam po nejakem zesaku tak do 4 litrů.
ywwo píše:Snad to neni OT co napisu, no jestli chces k te bedne zesak za dobrou cenu, tak ta tesla bude fajn. Muj jediny aparat je tesla music 130 a jsem vysmaty. Ma to silu a 100 w sinus.a jestli se Ti nebude libit zvuk, kup k tomu jeste dunlop ekvalizer (mam vyzkouseny) a budes vysmaty jeste vic. Je to levnejsi varianta nez nejaky drahy zesak. Tu teslu muzes casem vymenit a ekvalizer si nechas,bo se Ti neztrati nikde.
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků