![]() |
![]() |
![]() |
|
|
armi píše:Je to možné, nejsme tak zasvěcený do elektra, ale moje 1*15 150W kterou mám pod 2*10 hraje v pohodě a to se s hlasitostí vážně neštvu.. ve zkušebně i na 8 z 10Takže já bych se toho asi tak nebál
KIWI píše:armi píše:Je to možné, nejsme tak zasvěcený do elektra, ale moje 1*15 150W kterou mám pod 2*10 hraje v pohodě a to se s hlasitostí vážně neštvu.. ve zkušebně i na 8 z 10Takže já bych se toho asi tak nebál
armi to je ta moja 15"? Ja ju pouzival v domneni ze je to 25O W
armi píše:KIWI píše:armi píše:Je to možné, nejsme tak zasvěcený do elektra, ale moje 1*15 150W kterou mám pod 2*10 hraje v pohodě a to se s hlasitostí vážně neštvu.. ve zkušebně i na 8 z 10Takže já bych se toho asi tak nebál
armi to je ta moja 15"? Ja ju pouzival v domneni ze je to 25O W
Ona je 250W ? aha nevím proč jsem si myslel že je 150W
KIWI píše:NO tam je nevim jaky repro, ale ja to kupoval a hral na to s tim ze je to 250W a tobe jsme to takyp ordaval s tim ze je to 25OW..
dzzerza píše:Mozna to zni divne, ale v tomto pripade si nedovedu predstavit ze upgrade byl vubec kdy nutny. To bych uz musel asi vazne ohluchnout. Na tak velka podia abych se neslysel se zatim skutecne nechystam
dzzerza píše:Box 115TP je v kombinaci s HA3500 a 410TP prilis slaby aby se dal provozovat bez rizika zniceni.
KIWI píše:Hlavne pridani dalsi bedny uz nebude mozne - uz tam budes mit pripojenou 4ohmovou bednu, takze dalsi stejne pripojit nemozes..
dzzerza píše:Box 115TP je v kombinaci s HA3500 a 410TP prilis slaby aby se dal provozovat bez rizika zniceni.
heczis píše:K čemu jsem došel: Impedance boxu se obecně mění s frekvencí, takže se opravdu může stát, že se ten poměr výkonu (co do jednotlivých beden poteče) bude s frekvencí měnit (podle poměru impedancí).
Hlavní zdroj zde: http://www.lenardaudio.com/education/01_eduintro.html a komba-zesilovace-reproboxy/zapojeni-reproduktoru-a-boxu-t9439.html
dzzerza píše:Vzhledem k tomu ze zesilovac HA3500 ma fyzicky dva 8ohmove vystupy, tak mam za to ze bych klidne mohl pripojit 2 4 ohmove bedny. Nebo se pletu?
garde píše:dzzerza píše:Vzhledem k tomu ze zesilovac HA3500 ma fyzicky dva 8ohmove vystupy, tak mam za to ze bych klidne mohl pripojit 2 4 ohmove bedny. Nebo se pletu?
....dve 8 ohmové bedne majú výslednú impedanciu 4 ohmy.....už ďalšiu bedňu tam pripojiť nesmieš, lebo spečieš zosík.....a momentálnou zostavou jazdíš na plný výkon 350W....
garde píše:....vysvetlenie sme preberali už skôr.....tuheczis píše:K čemu jsem došel: Impedance boxu se obecně mění s frekvencí, takže se opravdu může stát, že se ten poměr výkonu (co do jednotlivých beden poteče) bude s frekvencí měnit (podle poměru impedancí).
Hlavní zdroj zde: http://www.lenardaudio.com/education/01_eduintro.html a komba-zesilovace-reproboxy/zapojeni-reproduktoru-a-boxu-t9439.html
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník