Bazar hudební nástroje Hudební nástroje

Hudební fórum

Diskuze o všem, co souvisí s hudbou a hudebními nástroji.

Bucklay BA-15

Baskytarová aparatura ...

Bucklay BA-15

Příspěvekod Bummer » 11.05.2010 9:59

Ahoj.

Narychlo a za lacino scháním výbavu pro bráchu, začínajícího basáka. Na bazaru jsem narazil na toto: http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=5 ... =15&order=
Asi je to kombíčko z nějakého setu.

Chci se jen zeptat, jestli jste na to někdo hráli a jestli to za ty prachy stojí.

Díky
Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) DIMAVERY PB-320 Digitech Hardwire CR-7 Digitech Hardwire DL-8 Blackstar HT-Club 40 fake Shure SM58 M-Audio Fast Track

Vintyč moudžou.
Bummer

Věk: 23

Re: Bucklay BA-15

Příspěvekod aivn86 » 11.05.2010 17:41

Hele těm super řečím co se tam píší bych nevěři. S osmičkou reprem nebo co to má. To hraje všechno stejně. Moc velký rozdíly v tom nebudou. Jestli je to ze setu, tak už vůbec ne. Nicméně za ty peníze to na seznámení s basou stačit bude. NA domácí cvičení se to dá použít v pohodě. Já mám na domácí cvičení dokonce takovéhle malé kombo, ale kytarové. A vůbec mi to nevadí. Je na tom docela dobrá ta zadní výklopná stěna. To je sympatický.
Fender JB my Hand made, Fokus Jazz bass+RM, kombo Ibanez SW65,...
Navštivte: www.h-quartet.wz.cz a folkuhudecu.wz.cz
RIP Petrpeter
aivn86
Moderátor

Příspěvekod Bummer » 11.05.2010 17:52

No tak chápu, že jde nějakou Staggoidní krabici. Prodejce si může říkat, co chce. :D
Spíš jsem čekal, jestli mě tu od takové krabičky někdo nezačne zrazovat. Brácha by to měl jen na pár měsíců než vydělá něco na brigádě.
Ono, já bych ho třebas nechal hrát přes mikrosystém, co mám v pokoji, ale nerad bych, aby mi tím odjebal repráčky v bednách; zkrátka tomu moc nevěřím.
Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) DIMAVERY PB-320 Digitech Hardwire CR-7 Digitech Hardwire DL-8 Blackstar HT-Club 40 fake Shure SM58 M-Audio Fast Track

Vintyč moudžou.
Bummer

Věk: 23

Příspěvekod aivn86 » 12.05.2010 12:43

Na těch pár měsíců si myslím je to bez problémů použitelný. Pokud je to kombo po technické stránce v pořádku tak to na domácí žvýkání stačí.
Ale najde se i spousta lidí co ti řeknou, že to nemá cenu. Ale já s takhle malým kombem na doma funguju bez problémů už hodně dlouho.
Fender JB my Hand made, Fokus Jazz bass+RM, kombo Ibanez SW65,...
Navštivte: www.h-quartet.wz.cz a folkuhudecu.wz.cz
RIP Petrpeter
aivn86
Moderátor

Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary