![]() |
![]() |
![]() |
|
|
BUDAJ-31 píše:Do Hartke by som urcit nesiel,tie repraky stoja fakt za h***o,do kolko by si bol ochotny dat za box pripadne aku kombinaciu ci 4X10,2X12,...
Tak já taky nevim. Jestli se rozhoduješ mezi Hartke a EBS, tak to je jako by ses rozhodoval mezi felicií a bavorákem. Odpovídá tomu i cena. Pokud máš možnost jít do EBS, tak neváhej. Počítej ale s tim, že tě to taky bude něco stát.jazzbassmm píše:Tak já už nevim...![]()
Hartke x EBS?
Myslel jsem, že tu celou dobu řešíš boxy a nejednou se vytasíš s lampamajazzbassmm píše:Lampa x nelampa?
Horní hranice neni podle mě omezena. Nevidim důvod. Jestli tomu tak neni, tak se nechám rád poučit. Důležitý je, abys měl rezervu ve výkonu mezi hlavou a boxem, což při těch tvejch 100W zvládneš v pohodě.jazzbassmm píše:A jak je to s tím výkonem? Co ten můj Marshall utahne, aby to zůstalo nabitý???
Někde jsem to viděl přímo na stránkách výrobce, ale to už je dávno, takže nevim.jazzbassmm píše:A nevíte, kde zjistil podle v.čísla rok výroby?
Candymann píše:BUDAJ-31 píše:Do Hartke by som urcit nesiel,tie repraky stoja fakt za h***o,do kolko by si bol ochotny dat za box pripadne aku kombinaciu ci 4X10,2X12,...
tak toto je rada.... ty vole v tej Amerike musia byt basaci totalny blbci... ku standardnemu vybaveniu jazzoveho klubu patria prave Hartke bedne s Aluminiovymi reprakmi, pretoze je zname, ze tieto boxy zvladaju vsetko na slusnej urovni a beru sa za akysi standard medzi bednami....
Ty Budaj uz sa uvedom co vlasne trieskas do obehu, pretoze tvoje prispevky ohladom konkretnych veci sa stavaju nielen pre mna ale aj pre serioznych ucastnikov tohto fora irelevantnymi...
Dave3R píše:Co 4x10 od Ampegu? Samozřejmě SVT série. Měl sem možnost to slyšet, a tlak to uděla pořádnej a konkrétní zvuk z toho taky dostaneš. Nebo nějaká kombinace 2x10 +1x15 ?
jazzbassmm píše:Tak já už nevim...![]()
Hartke x EBS?
Lampa x nelampa?
A jak je to s tím výkonem? Co ten můj Marshall utahne, aby to zůstalo nabitý???
A nevíte, kde zjistil podle v.čísla rok výroby?
A vůbec, mějte se a díky!!!
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků