A ještě jedna věc, jak to mám zapojit? Zesák má dva výstupy, zapojit teda každou zvlášť nebo je propojit? Dík
Upraven název - Nero
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
tvojamatka píše:hi, tiez mam hartke 3500ku...precitaj si manual. bud napojis jeden 4ohm repro na 350W, alebo dve 8 ohm repro a spolu to bude 350W. ku hlinik 410 by som kupil 115 hlinik a bude to ohmicky sediet...a k tomu aj dobre vyzerat.,.bye
KIWI píše:Myslím že to že je to sh*t je torcu neobjektivnínázor...ono to hrál dobře, ale...ne pro mě, prostě ty hliníky se na mě moc nehodí. Ten kamoš kterýmu to patří je mellař takže je spokojenej...ale já bych to nechtěl.
Pravdou je že jsem měl problémy s tím že to netlačilo vůbec...
to bych ho pěkně poslal do prdele...jinak s tou papírovou 15"kou souhlasím, navíc myslím, že má i hornu, takže to udělá i nějaký ten tlak, zkrátka...zkusil jsem hliník a už nikdy víc...pěťa píše:V kapele se prosadí naprosto v pohodě, kluby kde jsme hráli nechtěl zvukař basu ani zvučit, fakt se prosadí. 15" řeším proto, abych k tomu konkrétnímu zvuku dodal právě spodek.
Kdybych toho zvukaře měl platit, tak bych ho asi neplatil, na zvukaře-flákače jsem dost alergickej poslední dobouNomak píše:to bych ho pěkně poslal do prdele...pěťa píše:V kapele se prosadí naprosto v pohodě, kluby kde jsme hráli nechtěl zvukař basu ani zvučit, fakt se prosadí. 15" řeším proto, abych k tomu konkrétnímu zvuku dodal právě spodek.
pěťa píše:No, byl to malej klubík, blbá akustika, ale basa fakt jela.. Už se ale dostáváme trošku jinam od tématu, nechtěl jsem řešit, jestli hliník nebo papír:)
Stanley píše:Kdybych toho zvukaře měl platit, tak bych ho asi neplatil, na zvukaře-flákače jsem dost alergickej poslední dobouNomak píše:to bych ho pěkně poslal do prdele...pěťa píše:V kapele se prosadí naprosto v pohodě, kluby kde jsme hráli nechtěl zvukař basu ani zvučit, fakt se prosadí. 15" řeším proto, abych k tomu konkrétnímu zvuku dodal právě spodek.
Nomak píše:no jestli ta bedna, co máš má 4 ohmy, tak už tam žádnou jinou zapojit nemůžeš... potřebuješ buď dvě 8-mi ohmové nebo jednu 4-ohmovou
Pepe píše:Nomak píše:no jestli ta bedna, co máš má 4 ohmy, tak už tam žádnou jinou zapojit nemůžeš... potřebuješ buď dvě 8-mi ohmové nebo jednu 4-ohmovou
Hm, já právě myslel, že to pude třeba nějak šikovně propojit, abych mohl používat tuhle 4ohmovku a třeba ještě nějakou k ní. Škoda no. Nemam na 2 nový bedny![]()
Nestane se teda nic s tim boxem, když má o 50W míň? Nijak to nehulim. Hraju max na půlku. Asi teda vyhledám nějakou 4x10 box s 4ohmama a min s 400watama a budu hrát jen na to. Nebo byste mi doporučili něco jinýho?
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník