Moon píše:Tomas.Tajfun píše:Ještě, ve specifikacích mojí bedny je 102 dB a řeknu naprosto upřímně, že to do metru trhá kalhoty, věřim, že 92 dB bude dost.
Nezapomeň,že RBH je vlajková loď GK,které se jen tak něco nevyrovná - a tomu taky odpovídá cena.
Goldline budou mít blíže k Backline než k RBH. Velký Bob je taky jen člověk a obchodník, - tedy chce prodávat za každou cenu a RBH si každý nekoupí. Jsme tak bohatí,abychom kupovali levné věci?
Ten Hartke 3500 je výborný zesilovač,který hraje za všech okolností. Proč by měl hrát špatně přes 2x15.
Chyba bude možná v nastavení korekcí než v bedně. A jedna kvalitní bedna byť "jen" 8 ohmová musí na podiu stačit.
Předem tedy děkuju za vaše názory na věc. Přiznávám, že jsem si nejspíš s korekcema u tý 2X15 nezvládal pohrát, když jsem jí dal na pódiu nahlas tak doslova někdy "prděla". Tak jsem si říkal, že dvě patnáctky na né tak moc hlubokej box jsou moc, přišlo mi že ta bedna je poddimenzovaná na ty repra byla i docela lehká, zkrátka už jsem jí měl po krk tak jsem jí poslal do světa

, je někdy třeba zkoušet dál jak hrajou i jiný boxy když není úplná spokojenost člověka s tím co zrovna doma má. Hartke HA 3500 jsem si ponechal, jelikož to je opravdu dobrej zesilovač a vyhovuje mi.
GK 410GLX Goldline, po konzultaci s mím kamarádem zvukařem jsem nakonec tedy zavrhnul.
Teď se v mém hledačku objevilo toto:
http://kytary.cz/gallien-krueger-210mbe/HN115512/Je to také obchodní tah vekého Boba, nebo investicí do tohohle boxu nic nezkazím?
S GK zkušenosti nemám, pouze s Backline combem, takže ani nevím jak vypadá vlajková serie RBH, ale moje situace je takováto mám na ten box pouhých 7000kč. V bazaru jsem zatím co by se mi zamlouvalo nenašel.