Zesilovač byl volume na 5/10.
A ted mi prosím řekněte, jakej z toho lezl výkon?
Jestli jo tak mi prosím poradte, díky.
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
aivn86 píše:Na volume se dává logaritmickej potenciometr. Takže to mohlo bejt klidně i 200W výkonu. Fakt dost záleží na poťáku...
Covece, ale to mi řekni, kde jste hráli, že jsi špatně slyšel 200W
aivn86 píše:Já ti to věřím, ale je to teda dost divný.. A co, že to vlastně hrajete?
Nesst píše:Mně to teda nepřijde nějak extra nenormální, že se neslyšel. Stačí když má kytarista 100 W v lampě a můžeš se jít s 200W klouzat...
Nomak píše:podle mě to bylo tou bednou, měl jsem Hartke 410 XL a ono to prostě netlačí, hliníkové membrány bych už nikdy nechtěl, ta bedna prostě nehraje, to je ten důvod...
Nomak píše:podle mě to bylo tou bednou, měl jsem Hartke 410 XL a ono to prostě netlačí, hliníkové membrány bych už nikdy nechtěl, ta bedna prostě nehraje, to je ten důvod...
Skiner píše:Hodně záleží na samotným protoru, rozestavení atd atd...
misek píše:jestliže propojil zesilovač s bednou nastroj. kabelem tak to netlačí malej pruřez žíly
accc píše: mi v country hrajeme všechno G jak je tam jinej akord než G, C, D tak už je to Jazz.
Durin píše:misek píše:jestliže propojil zesilovač s bednou nastroj. kabelem tak to netlačí malej pruřez žíly
To je fajn, když člověku na fórum odpoví po 3 letech![]()
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník