Co za metal přímo hraješ? Máš 5ku? Pokud máš pětku a hraješ níž trochu rychlejc bál bych se aby to 15ka stíhala. Hrál sem jednou v hudebninách na SX Musicmana 5 aktivku na Kustoma 1x15 200W (tuším řada KBA) a to kombo to prostě s basama na půl na base i na kombu nestíhalo už ve čtvrtině s volumem, Hčko reprák nepobíral, Ečko při rychlý hře mělo taky problémy. Já bych spíš zkušil 2x10, pokud se mu nebráníš. Zkoušel si třeba něco? Trváš na novým? Já ted' hraju Blackmetal, a je to fakt docela šupec vedle dvojšlapky na bicí a proti kytarám, ale s touhle bedýnkou
http://hocke.eu/bg210/ - to jde. Tlačí to od spoda krásně, Hčko i Ačko zvládá pěkně, jednou nám to ve zkušebně na 7ku s volume a celým EQ na 12hodin rozbilo hrnek

. Do 8čky to hraje čistě, pak už to trochu neberou repráky, ale já už to mam starší a je to 180W verze, ta nová by měla lepší grády a s novejma reprama v tom by to znělo pěkně. NA tom kombu se mi líbí, že tam nejde nastavit zvuková zvrhlost

, tím myslím, že kombo basuje i když sou basy a středy uplně na minimum a máš vytáhlý jen vejšky, to kombo to prostě nedovolí takle brutálně znehodnotit zvuk basy. Sice EQ nemá třeba zas až takovej učinek, ale ten zvuk je myslím dobrej, hodně ti to ukáže pravej zvuk tvýho nástroje v porovnání s laneyem, kterej vejškuje a basy jaksi nikdy... Hele, dřív sem měl Laney RB3 a doslova sralo mě na tom to, když to tak musím říct, že to nebasovalo a hlavně nedokázalo vejšky a basy najednou, prostě bud sis tam naladil basy a měl si hnusnej huhel, nebo vejšky bez basů. Středy byly na tom uplně hnusný, jak start letadla...fakt tragédie... Ale na to jak to bylo malý a levný, no, nad doma pohoda no... Ale za toho Hockeho se fakt mužu zaručit, nedávno sem ho koupil z bazaru a hraje dobře. Sem spokojenej na dlouhou dobu, zkušebnu uhraje, i v tom Blacku se prosadí. Fakt spokojenost....