![]() |
![]() |
![]() |
|
|
anthony píše:Ja mám BX 600, 60 W, a bol som prekvapený, vôbec to nehrá zle, ako by si niektorí mysleli
Michalowic píše:Tak bracha ma Behringer BX600 a hraje hodne pekne, ted u nas v malym pokoji je to na hóvno, ale kdyz sme to meli na koncerte (pucoval to nasemu basakovi) tak to hralo moc pekne. mimochodem je na prodej...
Jinak ja mam Behringera GMX210 (kytarovýho) a taky hraje hodne dobre. Dokonce si nekdy myslim ze mam hezci zvuk nez druhej kytarista z Marshalla, ale to muze bejt spis tim ze von si t im neumel vyhrat (jako nastaveni vejsek atd.) Jinak Behringery fakt doporucuju
KIWI píše:Michalowic píše:Tak bracha ma Behringer BX600 a hraje hodne pekne, ted u nas v malym pokoji je to na hóvno, ale kdyz sme to meli na koncerte (pucoval to nasemu basakovi) tak to hralo moc pekne. mimochodem je na prodej...
Jinak ja mam Behringera GMX210 (kytarovýho) a taky hraje hodne dobre. Dokonce si nekdy myslim ze mam hezci zvuk nez druhej kytarista z Marshalla, ale to muze bejt spis tim ze von si t im neumel vyhrat (jako nastaveni vejsek atd.) Jinak Behringery fakt doporucuju
Odvážil ybc hse tvrdit že mám dobrý kousek Behringera (jak oty), ale neodvážil bych se tuto značku doporučovat...
KIWI píše:anthony píše:Ja mám BX 600, 60 W, a bol som prekvapený, vôbec to nehrá zle, ako by si niektorí mysleli
Nechci byt ošklivý, ale prostě myslím že ej to náhoda. Všeobecn se dá říct že "Behringer jsou špatné komba"Neb oje to možná jen můj názor....ale docela si za ním stojím. Neříkám že se nedá koupit dobrý kus který obstojně hraje, ale prsotě Behringeru nevěřím a nekoupil bych ho...
afektband píše:Tak to pozor, určitě si v životě ani žádnej behringer neviděl, natož na něj hrál, takže tady nehaň, některý behringery (jak kytarový, tak basový) maj opravdu až překvapivě dobrej zvuk za tu cenu.

Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník