![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Nesst píše:Anthony: Hmm nevím kolik máš za sebou koncertů a na jaká úrovni, ale já tedy nejčastěji hraji po malých klubech a tam kdybych došel jen s hlavou, tak by si mysleli, že jsem se asi zbláznil. Pochopitelně, že na fesťácích to možné je, ale v klubech jsou většinou rádi, že maj aspoň ten mixák a boxy pro sebe.
Mr. Pitch píše:Já rozhodně preferuju Hlava + box je pravda že je s tím více práce při stěhování ale výkon je výkon Dá se v této kombinaci více vyhrát se zvukem (přikupovat, obměňovat věci) Myslím že kdo jednou koupí hlavu s boxem ke kombu už se nevrátí
Dle mého názoru kombíčka jsou pro "začátečníky" když nevím jestli u muziky zůstanu a nechci do toho proto vrážet moc peněz
Sami píše:i když jsem kytarista tak sem napíšu. Já nemám ani jednu kombinaci, mám kombo+boxJá jsem spokojen se svým kombem do té doby než jsem so zahrál na hlavu+box no a musel jsem si prostě tu bednu k tomu dokoupit
![]()
No a náš basák má kombo, ale bude si kupovat taky box

852563 píše:no já požívám kombo ale slyšel sem že když hrajete na kombo na plný pecky tak se může odvařit cívka ale to je prý otazkou dvou stovek nevím co je na tom pravdy
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků