Máte někdo prosím s tímto kombem zkušenosti?
Díky za rady
![]() |
![]() |
![]() |
|
|

Dr.Stein píše:Slysel jsem, ze je to dost dobry. Ale za ty penize bych si radeji koupil hlavu a bednu. Ale to bych udelal ja. Ty si delej co ces:)
Janec píše:Ahoj,
Tak Trace se 7mi pásmovým eqalizérem a 15" je do rocku a metalu výborný. Tam ti sedne dobře. Akorát popřemýšlej nad tou hmotností. Měl jsem 38kg vážící kombo a prodal jsem ho z tohohle důvodu. Když to máš občas tahat sám do schodů, to je otrava. Teď mám hlavu a bednu,obojí kolem dvaceti kilo a to už se dá - zvlášť
milvyk píše:Měl sem v úmyslu taky vyměnit aparát za kombo a sem rád že mě to přešlo a nakonec sem pořídil výkonější a kvalitnější aparát.TE kombo sem zkoušel v Brně u Lídla a měl tam ještě aparátek od marshalla nějaké MB ale ten hrál podstatně líp nevim možná to chtělo se víc pohrát s nastavením ale každopádně zkoušej a srovnávej naž něco pořídíš stojí to za to možností je moc a hlavně si vem sebou svou basu.
Dr.Stein píše:Tak, tak pratele. Hlava a bedna bude daleko lepsi:)
Janus píše:Dr.Stein píše:Tak, tak pratele. Hlava a bedna bude daleko lepsi:)
Tak já to mám a řeknu ti že to je celkem zabíračka to pořád tahat.Když koupíš kvalitní kombo máš to lepší ty i tvá záda.Za sebe bych doporučil tento kousek.
http://kytary.cz/gallien-krueger-bi-amp ... 87:0:0:1:0
Dr.Stein píše:Aaale ta cena!:(
Dr.Stein píše:jak pro koho....
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků