![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Ajwo píše:Nemáte někdo zkušenosti s tímhle kombem?
http://kytary.cz/ashdown-mag-c410t-300-evo-ii/HN107355/
To kombo hraje velice pěkně, zvuk to má velmi dobrý. Dá se z toho vytáhnout jak teplý nabasovaný, tak i ostrý a přímý s velkým attackem. Když jsem to ohulil naplno, tak se to zdálo hrát velice nahlas. Jak by to vypadalo na koncertě ale nevím. Na to, že je to 100 W, tak to hraje velice pěkně. Vůbec bych se nebál do toho jít.
Jako mínus bych tomu asi vytknul velkou hmotnost, ale jestli to pro tebe není překážka, tak je to ok.
accc píše: mi v country hrajeme všechno G jak je tam jinej akord než G, C, D tak už je to Jazz.
accc píše: mi v country hrajeme všechno G jak je tam jinej akord než G, C, D tak už je to Jazz.
o tom neni pochyb, předtim jsem měl 1x15" a s tim sem taky do busu nepáchlgarde píše:cestovanie autobusom odpadáva....
Tomas.Tajfun píše:Přece si naše miláčky nebudeme vozit autobusem... ono vůbec autobus je za trest a ne způsob dopravy, tam bych nevzal ani baskytaru, když bych vážně nemusel...
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků