![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Mirus píše:Kytara do basovýho komba - no problem
Basa do kytarovýho komba - little problem (pokud na tom ale člověk nevalí hlasitě a s klidem tak no problem)

Je to basový aparát, ale hrálo na něj víc kytaristů než basáků, tak ho Fender začal nabízet jako kytarový.BUDAJ-31 píše:Neni nahodou Fender Bassman aj kytarove kombo aj basove??sa mi nezda ze velky hraci ao Frusciante a pod by hraly aj cez basove kombo ked maju moznost si zahrat na kytarove,a ten basovy aparat ma potom iny vlyv na gitarovy vysledok zvuku (Frusciante vecinou hraje cez Marhalla al i cez Fendra)

woro90 píše:Je to basový aparát, ale hrálo na něj víc kytaristů než basáků, tak ho Fender začal nabízet jako kytarový.BUDAJ-31 píše:Neni nahodou Fender Bassman aj kytarove kombo aj basove??sa mi nezda ze velky hraci ao Frusciante a pod by hraly aj cez basove kombo ked maju moznost si zahrat na kytarove,a ten basovy aparat ma potom iny vlyv na gitarovy vysledok zvuku (Frusciante vecinou hraje cez Marhalla al i cez Fendra)
BUDAJ-31 píše:no tak pokial je to kvalitne zrobene tak snad to moze byt aj na tu gitaru dobre:D,ja som hral cez Line6 basove kombo s gitarozu a hroza to bola,tie istorci tam boly hrozne a clean bol zas uplne iny ako na gitarovom kombe

Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků