![]() |
![]() |
![]() |
|
|
cenda píše:to neodpálíš... to je tam že do toho můžeš píchnout dva 8ohmový repráky a dá ti to ve výsledku 4ohmy a bude to hrát na plnej výkon... aspoň si to tak myslim... a nebo do toho jednoho dát jeden 4ohmovej a bude to hrát na plno... když tak mě opravte někdo jestli se pletu...
Pepe píše:cenda píše:to neodpálíš... to je tam že do toho můžeš píchnout dva 8ohmový repráky a dá ti to ve výsledku 4ohmy a bude to hrát na plnej výkon... aspoň si to tak myslim... a nebo do toho jednoho dát jeden 4ohmovej a bude to hrát na plno... když tak mě opravte někdo jestli se pletu...
Podle mě máš pravdu.
Jinak ten českej manuál by se hodil. Já mam taky tuhle hlavu a jelikož jsem druhý majitel, tak se ke mě návod taky nedostal. Chtěl bych vykoumat hlavně nastavení (EQ, preamp, comp). Nastavit se tam toho dá mraky, tak abych měl nějakou inspiraci.
Boba píše:Díky za rady, já si to tak nějak ve skrytu duše taky tak myslím, ale víš jak...Nějakou kačku to přece jen stojí. Už jsem psal prodejci o český manuál, tak hned jak bude, doufám, že bude, naskenuju to a hodím to sem.
Boba píše:V orig. manuálu se to najít určitě dá, ale s angličtinou je hodně problém
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník