![]() |
![]() |
![]() |
|
|
BUDAJ-31 píše:inak v tomto kombu co je zosik tak tam je zosik ten isty ako je aj little mark?
Jazzman píše:Nejsem z komb Markbass úplně nadšen. Zkoušel jsem na Jeff Berlin 5str. basu a na struně H do docela huhlalo a drnčelo. 400W je jen taková fikce, ale i tak to řve pěkně. Za to hlava a bedna se mi líbily moc. Ale na to ses neptal
BUDAJ-31 píše:tak som sa rozhodoval ked som sa dival na ceny ze lepsie by bolo ist do toho GK.sice zaplatim mozno o 200-250EUR viacej ale bude to uz hlava + bedna a 4X10 neo repraky..ale uvidim ,este mam taky necely mesiac na rozmislenou tak sa hadam aj nieco zmeni
BUDAJ-31 píše:chcem sa vas tu len spitat,zohnal som za dobru cenu zosik MARKBASS LITTLE MARK 2 a momentalne nemam ktomu box ale len take vecsie pasivne bedne (niesu moje , ale tak mame ich v kine).chcem sa spitat co je vzadu na tom zosilovacu koncovka na vytup do boxu tak ci je mozne zapojit aj z boxu kabel do tohto zosilovaca pomocou normalne ho jacku.ako sa divam tak je vzadu normalna samica na kabel ktory sa zapaja BOX+ZOSIK al ci sa neda zapojit aj jack kabel tak ako to je na inych powermixoch alebo inych zosilovacu ako LANEY RB9...tam som si na markbae vsimol ze je aj Jack vystup "Class 2 Wiring" , hned pod Speaker Out
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník