Bazar hudební nástroje Hudební nástroje

Hudební fórum

Diskuze o všem, co souvisí s hudbou a hudebními nástroji.

Poradíte kombo začátečníkovi?

Baskytarová aparatura ...

Re: Poradíte kombo začátečníkovi?

Příspěvekod JLR » 15.11.2011 7:06

ono ani při tom domácím drnkání se nechci za ten zvuk stydět. :)
;;; Basa Ibanez SRX300 MW ;;; Kombo Peavey Max126 10W ;;; Hlava Ampeg PF-350 ;;; Efekty Ibanez PD7 % Behringer BDI21 ;;; Struny DAddario EXP ;;; Kabeláž Proel DieHard % PlanetWaves PW10-G ;;; Trsátka Dunlop 1,15 ;;; Zvukovka E-MU 0202 ;;;
JLR

Věk: 33

Re: Poradíte kombo začátečníkovi?

Příspěvekod FPC » 14.12.2011 12:22

FPC píše:Ahoj, dáváme dohromady s kámošema kapelu a protože jsou oba dlouholetí kytaristi tak já se ujal postu basáka. Myslíte, že 4000 za tohle kombo z druhé ruky je dobrá cena?
Jinak budeme hrát asi nějaký blues/indie, možná trochu hard rock ala ac/dc, Steppenwolf apod.
Nemám vůbec žádnej vyhraněnej zvuk/styl chci vyloženě něco na začátek na seznámení co pak půjde v pohodě prodat a aby to nebylo vyloženě nějaký mini chrchlátko co nebude slyšet.
Basu ještě nemám, na bazaru mě momentálně nic neoslovilo, ale chtěl bych asi nějakého Squiera. Teď doma nemám ani kombo na kytaru, mohl bych příležitostně hrát na kytaru i přes toto kombo při pokojové hlasitosti?

Raději se přesunu sem ať nezasírám téma o GK...
má někdo zkušenosti s hlavou Peavey Mark III Bass 300CHS? Je teď na bazaru za čtverku http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=6 ... rder=datum
Moc jsem o ní nenašel, ale z toho co mála co jsem našel to vypadá na kvalitní věc. Měla by mít 150W, ale údajně by na ten výkon měla hrát opravdu nahlas. Prodávající mi zatím neodepsal, ale jestli je to ještě aktual, tak je to zatím můj favorit.
Pak mě ještě na chvíli zaujalo 180W kombo od pana Fidka, ale po přečtení diskuse o jeho výrobcích tady na fóru asi bude lepší dát ruce pryč.

edit: tak peavey je už prodanej, škoda.
FPC

Věk: 23

Předchozí

Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary