Fizzy píše:1) pres sluchatka hrat nechci ani nebudu (vez se znici - kvuli frekvenci - uz to zkouselo hodne lidi, kdyz chci hrat pres pc, potrebuju na to zvukovku nebo mi to rozjebe komp apod.)
2) chci si zahrat s bratrancem (ma elektriku) uz jsme hrali tak mi nerikej ze to nepujde slyset apod.
3) vyhozeny penize to nejsou
4) kdyz odpovidas, tak PROSIM na to na co se ptam. diky.
ad 4) ptal ses co na domaci cviceni,tak sem ti to napsal

ad 1) vez se neznici,kdyz to nebudes hulit jak pominuty a komp se taky "nerozjebe"

jde hrat i pres integrovanou zvukovku. Neodsuzuj to hned,kdyz o tom ocividne moc nevis.
ad 2) jestli chces hrat jen s kytarou,tak ano, 20W staci,kdyz budete hrat potichu. ale napsal si do ZKUSEBNY,takze pocitam i s BICIMA a to ti 20W fakt stacit nebude,ale muzes to klidne zkusit a pak uvidis co jsou a nejsou vyhozene prachy

takze jestli chces kombo
fakt jen na doma, tak je to skoro jedno,ani jedno z tech malych kombicek nezni tak,jak normalni basovy aparat,ale na hrani doma,popripade s kytarkou to jde pouzit. v tom pripade se vyhni znackam jako stagg,dimavery,behringer. spis koukej po warwick,nemesis od edenů,mozna laney,ten kustom je tak neco mezi...to se pak da pripadne i zase prodat.
jen predem rikam,ze s takovym kombem uz nic jineho nevymyslis,pokud nekdy budes chtit hrat s bicima,tak ti bude nanic.