![]() |
![]() |
![]() |
|
|
BUDAJ-31 píše:kamarad mi nedavno spominal ze Ampeg vyraba aj v Azii.Ajked je to Azia tak sice je to lacne ale zvukove rozdiely spozna mozno len ODBORNIK kdezno obycajny muzikant.Inak pri kupe ampega je treba si premisliet ci si zobrat lacnejsiu verziu AZIA ktora bude hrat skoro ako USA ale bude to z AIZE alebo si priplatit a kupit si rovnu USA u ktoreho sa uz o nic nemusite bat...
Nesst píše:BUDAJ-31 píše:kamarad mi nedavno spominal ze Ampeg vyraba aj v Azii.Ajked je to Azia tak sice je to lacne ale zvukove rozdiely spozna mozno len ODBORNIK kdezno obycajny muzikant.Inak pri kupe ampega je treba si premisliet ci si zobrat lacnejsiu verziu AZIA ktora bude hrat skoro ako USA ale bude to z AIZE alebo si priplatit a kupit si rovnu USA u ktoreho sa uz o nic nemusite bat...
Cooo? A čeho se jako chceš bát? Že na tebe vyskočí tranzistor a začne tě bouchat do hlavy?
BUDAJ-31 píše:Ajked je to Azia tak sice je to lacne ale zvukove rozdiely spozna mozno len ODBORNIK kdezno obycajny muzikant.Inak pri kupe ampega je treba si premisliet ci si zobrat lacnejsiu verziu AZIA ktora bude hrat skoro ako USA ale bude to z AIZE alebo si priplatit a kupit si rovnu USA u ktoreho sa uz o nic nemusite bat...
Nomak píše:jak připlatit? USA jsou jen ty dražší, ale pokud chce člověk třeba SVT 3, to bude jedině Vietnam a je to stejně uplně jedno, pro mě je rozhodující kvalite, ne odkud to je....
FOE píše:no známej má s vietnamskym ampegem takovou zkušenost že nepřežil ani půlku turné....sem se ho na o ptal jestli má smysl to kupovat a řikal že to je nahovno páč ty součástky h***o vydržej.....
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků