![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Stoupa píše:Nevim jak je to možný ale když si zapnu kombo a chvíli počkám ... tak mi začne hrát třeba nějáká opera nebo mi běží nějáký německý keci .Nevíte jak je to možný ??? Mám kombo na židli a vedle postavenou připojenou kabelem basu . Je možný že ta basa funguje jako anténa ??? Jinak kombo je z bazaru a je to nějáký starý dělaný kus .
dig_dag píše:Stoupa píše:Nevim jak je to možný ale když si zapnu kombo a chvíli počkám ... tak mi začne hrát třeba nějáká opera nebo mi běží nějáký německý keci .Nevíte jak je to možný ??? Mám kombo na židli a vedle postavenou připojenou kabelem basu . Je možný že ta basa funguje jako anténa ??? Jinak kombo je z bazaru a je to nějáký starý dělaný kus .
To je celkem bezne.Nejspis bydlis pobliz uranovemu dolu a basa funguje jako radio.
Stoupa píše:dig_dag píše:Stoupa píše:Nevim jak je to možný ale když si zapnu kombo a chvíli počkám ... tak mi začne hrát třeba nějáká opera nebo mi běží nějáký německý keci .Nevíte jak je to možný ??? Mám kombo na židli a vedle postavenou připojenou kabelem basu . Je možný že ta basa funguje jako anténa ??? Jinak kombo je z bazaru a je to nějáký starý dělaný kus .
To je celkem bezne.Nejspis bydlis pobliz uranovemu dolu a basa funguje jako radio.
No u žádnýho uranovýho dolu nebydli to opravdu ne
KIWI píše:...Už se to tu řešilo viz. topic "Nevěříte, věřte! " neb otak nějak od rasty_blasty....

Ivan.ps píše:Skôr by som sa chcel spýtať takto: Nemohla by to byť chyba v aparáte???
dalabo píše:Špatně vystíněná kytara nebo kabel dokupy se šmejdským aparátem.
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník