Chtěl si koupit hlavu Peavey VB-2, ale ta není nějak dostupná, tak z něho vypadlo, že by uzmul Valve kinga a basovej box a dal před to nějakou krabku (asi basovej grafickej equalizér nebo něco od EBS, co já vím .... prostě něco
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Peťan V. píše: ... chce prostě celoflašku a prostě peavey, aby nebyl pozadu za mnou![]()
KIWI píše:Peťan V. píše: ... chce prostě celoflašku a prostě peavey, aby nebyl pozadu za mnou![]()
Tak to mě mrzí jestl icche lampu a apeavey "aby nebyl pozadu za tebou"...
Ty voe, Peavey, že není typický basový výrobceKIWI píše:Mně padly do oka hodně Peavey taky, ale kytarový, basový moc ne...já dávám přednost těm typickejm basovejm výrobcůmAle to je všechno subjektivní
můžu to ozkoušet, kytarista má valvekinga, já mám Tour 450 a myslím, že hraje dost dobře, rozhodně bych si ale počkal na basový apec, než to valil přes kytarové, pač tam boudou funkce vyloženě pro basu...ale , podle mě je lepší koupit tranzistor...žádná údržba, větší výkon(ale to je diskutabilní), nižší váha, je to navíc nerozbitnéPeťan V. píše:box k tomu bude mít 2 × 12" Celestion Green Label.
nemáte někdo možnost zkusit toho ValveKinga na basu? nejlíp teda s basovým boxem? Ono totiž polemizování je o ničem, je to potřeba zkusit
Nomak píše:Ty voe, Peavey, že není typický basový výrobceKIWI píše:Mně padly do oka hodně Peavey taky, ale kytarový, basový moc ne...já dávám přednost těm typickejm basovejm výrobcůmAle to je všechno subjektivní
![]()
![]()
to mě rozesmálo, Peavey dělá basové hlavy odjakživa, každý druhý basák hraje na Peavey Mark I, II, III.... problém je jen v tom, že Peavey nenabízí moc firem na netu kromě lídlmusic.cz a hudebnicentrum.cz jsem to neviděl nikde...
KIWI píše:Nomak píše:Ty voe, Peavey, že není typický basový výrobceKIWI píše:Mně padly do oka hodně Peavey taky, ale kytarový, basový moc ne...já dávám přednost těm typickejm basovejm výrobcůmAle to je všechno subjektivní
![]()
![]()
to mě rozesmálo, Peavey dělá basové hlavy odjakživa, každý druhý basák hraje na Peavey Mark I, II, III.... problém je jen v tom, že Peavey nenabízí moc firem na netu kromě lídlmusic.cz a hudebnicentrum.cz jsem to neviděl nikde...
Víš že jsem chtěl nspat že je tu hodně doporučuje Nomak?Já vubec neříkám, že jsou špatný, naopak zvuk Peavey see mi docela líbí, ale dávám přednost něčemu jinému, psal jsem že je to subjektivní
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník