Durin píše:Dr.Stein píše:Eden je super

Ovšem až s watáží kolem těch 500. Jinak je baskytarysta pro srandu.....
Co je za problém mít nižší výkon? Zajímalo by mě, jakým způsobem se výkon zesilovače promítá na tom, jak moc je basák pro srandu.
Basák je pro srandu, když h***o umí a snaží se to kompenzovat silnym a hodně wattovym zesikem, takhle bych to řekl spíš já
Mám 260 W proto, že to na moje klubový hraní stačí. Pětistovka by pro mne byla zbytečná. Takže když hraju po klubech s tímhle zesilovačem, tak jsem pro srandu jo?
Když jsme vystupovali asi pro 800 lidí v Kulturním domě a mojí aparaturou byl Markbass LM250 a GK RBH410 (podotýkám 4 OHM) byl jsem pro srandu. A to tak, že slyšet na podiu není nic pokud máš 2 lampové aparáty bubeníka řezníka a 3 zpěvy... Ano mám 700 watový apec s mojí momentální výk. špičkou 350 watů, ano hraju na 1/3 hlasitosti, ale víte co?! Mám rezervu...............

Ten kdo si myslí, že s reproduktorem 1x12 a vykonem 250 watů udělá na stage o délce 30m ,,šum´´ tak ať si skočí.

Nedělám ze sebe ,,profíka´´ ale ti, co ještě nevystupovali na ,,velkém´´ podiu ať nic nepíší. Pak si na jejich rady lidi kupují aparáty za desetitisíce a trhají si vlasy...