![]() |
![]() |
![]() |
|
|
whisoure píše:...hádám že žádnej aparát neni tak inteligentní, aby poznal kde stojíš:)...
a nebo tak..teď jsem to sem chtěl napsat. To jsou jediný věci, který se hejbaj když odejdeš od aparátu(kabel a samice).permooon píše:co třeba vstup na zesilovači popř. výstup z nástroje??? při pohybu se může hýbat kabel v konektorech samice
ZZ5 píše:Bude to tím kabelem, všechno ostatní je v pohodě. Nevíte jaká závada tam může být? Každopádně si zítra koupím nový a pak se teda uvidí, jestli to bylo jenom tím kabelem. Díky.
Anger4141 píše:Vzdycky tranzistorovej zesik muzete ztlumit ale vic vyhulit aby jste meli poradnou vykonovou rezervu to proste se slabsim aparatem neudelate.
Anger4141 píše:Diky za nazory ale k vykonu asi tak.
Vzdycky tranzistorovej zesik muzete ztlumit ale vic vyhulit aby jste meli poradnou vykonovou rezervu to proste se slabsim aparatem neudelate.
Mam Eden 320W a chtel bych vyssi vykon hlavne kvuli ty rezerve.
Anger4141 píše:Ja chci kupovat spis novotu kvuli zaruce.Starsi zesik uz nechci clovek nevi kdo do toho hrabal.
To je samozrejme otazka nazoru a nerikam ze jsem narocnej ale proste ta 320w nestacila kde clovek musel zvucit basu jen pres svoje bedny.
Ale mYslim ze bY ta 480w mohla byt dobra, ale jak rikam spis chci novotu protoze na tech zesikach clovek zase nejak razantne neusetri.
Anger4141 píše:...Wawick 1kw zesik...
accc píše: mi v country hrajeme všechno G jak je tam jinej akord než G, C, D tak už je to Jazz.
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník