Janus píše:No kombo a box by měly mít stejnou impedanci nebo ti bude jedno z toho hrát a jedno ne.
.......mal som pripojené 8+8+5ohmov a hrali všetky......
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Janus píše:No kombo a box by měly mít stejnou impedanci nebo ti bude jedno z toho hrát a jedno ne.
garde píše:Janus píše:No kombo a box by měly mít stejnou impedanci nebo ti bude jedno z toho hrát a jedno ne.
.......mal som pripojené 8+8+5ohmov a hrali všetky......
Janus píše:Tak to buď teče na slovensku voda do kopce nebo ty s vyšší impedancí nehrály naplno.
garde píše:Janus píše:Tak to buď teče na slovensku voda do kopce nebo ty s vyšší impedancí nehrály naplno.
......dobrý si dal.........skúšal som to znova.......na dvoch tranzistorových zosíkoch Sanyo a Laney.......na Sanyo to hralo s rovnakou hlasitosťou čo je čudné a na Laney hrali s rôznou hlasitosťou......to je pravda........
je to dobrá koupě, tyhle zesilovače, vlastně všechny od Peavey hrajou moc dobře a je na ně stoprocentní spoleh, neznám nikoho, komu by se Peavey vysypalo....poib píše:jo ojetej našel jsem ho za 6000 tak mi to přišlo jako dobrá cena tenkrát stál asi 15000.ale je 3 roky hranej.čet jsem že tyhle zesilovače něco vydržej tak by to snad vadit nemělo.jinak dik za odpověd
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník