jonas1 píše:2xEL84,jak psal puvodne Isachs,nez si to ve svym prispevku opravil,nikdy nedaji 50W..
JJ, spletl jsem se, uvedl jsem to mělo by to pak 40W
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
jonas1 píše:2xEL84,jak psal puvodne Isachs,nez si to ve svym prispevku opravil,nikdy nedaji 50W..
Asi jo čoveče!Disasterpiece píše:neni todle nahodou samotny pan Vladyka?
http://www.youtube.com/watch?v=N2qiMak_3bU
Saul píše:chlape, zkus trošku hledat...
Kontaktní údaje:
Ohnivcova 661/26
147 00 Praha-Braník
Mobil: +420 604 888 755
E-mail: rockwellamps@iol.cz
Budu si kupovat z druhé ruky Rockwell-panter nevíš jestli by mi to nepotáhl koženkou?je tam totiž koberec a chtěl bych tam nějaké designoé uprávi a možná bych to chtěl lpředělat na dvoukanál...citizen.one píše:honza je vpohode, jinak je ve Vranem nad Vltavou.
konkretne ve Skochovicich, ulice Na Kodlici
kontakt na nej je novej - rockwellamps@email.cz
mobil - 604261302
aparaty od nej jsou fakt dobre zpracovany, nebal bych se toho, jeden cas jsem od nej chtel postavit amp,ale pak kvuli tomu, ze sem se nejak neodhodlal prodat nektery z mych dalsich ampu, z toho seslo
OK, díky moc jedná se spíš o banality ale já to chci mít o něco hezčí....citizen.one píše:jak ho znam, tak asi jo, on je fakt ochotnej, ale bylo by asi dobry se s nim dohodnout a pripadne to pripravit (sundat puvodni potah atp), aby s tim nemel tolik prace, kdyz tim nesundas cenu jeho prace, tak ji aspon urychlis...
sem malo vsimavejromcx75 píše:tím odkazem poukazuješ na co? Kromě toho je už o pár příspěvků výš.
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků