![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Pro mne to fakt není super-hyper butikový zesilovač, ale provedením a prvky obyč. budgetový zesilovač (viz fotky). Tak z něj nedělejte to, co není. Hrát se dá na US Fendera i Squiera. Je to jen nástroj. Podstatný je, co na něj zahraješ.
AntaresX9 píše:jelikož ty aparáty Rockwell obě tyhle věci vcelku splňujou tak by mi vcelku bylo jedno kdyby střeva tvořil křeček běhající v kolečku.
Wohma píše:A mimochodem ja byl s Valvekingem spokojenej.
rain píše:Výborně, už se těším jak dříve spokojení majitelé po této masáži prohlédnou a začnou slyšet, jak strašně a příšerně hraje ten jejich Rockwell osazený standartníma součástkama a s přilepeným reléA není náhodou ten krásně vzhledný průmyslový standart tak průmyslovým právě proto aby šel sekat na běžícím pásu jak u Baťě cvičky ???!!!
Opět musím opakovat co jsem psal do podobné diskuze o HOT (kde jeden diskuzník naopak zapáleně odsuzoval HOT výběr součástek a vyzdvihoval Teslu...) - takže, nejdůležitější je spokojený zákazník, ju??!!
Isachs píše:Chlapy, nechci vám do toho kecat.... ale jasný, provedení není třeba krásný, součástky mě neberou, rozumím tomu jako koza petrželi, ale zato poznám dobrý zvuk... a nechci vyzdvihovat Rockwell do nebes, to ne, slyšel jsem Labogu a Diezely a jasný, hraje to jinak... ALE mám starého Rockwella (rv. 95) hrál celou dobu bez problémů (až na poslední dobu, kdy mi to ale sprasil jiný člověk, který se pokoušel upilovat sedla lamp, aby se tam vešli větší lampy)... 15 let starej zesík s fantastickym zvukem, vždycky bez potíží... pro mě bylo s koupi zesáků jasno, rozpočet 15 tis. Na výber Red Trip, ValveKing, Bugera. Valvekinga má náš druhej kytarista. Zvuk není špatný, ale nematný neslaný, ani nemůžu říct, že by měl nějaké problémy, zesák má roky a bezproblémově šlape. Bugera mě kvalitou nepřesvědčila, známý co má nějakou 62xx tak už 2x reklamoval, spálené lampy, a podruhé snad výměna trafa,nakonec přestala svítit dioda, což už odmítá řešit. Pak dál koukám na lampy v této cenové relaci a nějak mě nic nenapadá... takže ano, pro mě to hraje velmi dobře a ano jsem spokojen. Uvidíme za pár let, ale jestli vydrží jako ta 9550 Rockwell Brighter, tak budu spoky, mimochodem Brighter po opravě za pár set korun hraje zase jako ďábel. A rejpali neřešim...
AntaresX9 píše:takže ve výsledku ten Rockwell neni zas tak špatný řešení v poměru cena výkon.
Flajtr píše:To je jak se dívat do starý tesla telky, ikdyž třeba lampy má/měla tesla údajně skvělý, docela zajímavý porovnání...TechnickySlabé navždyJenže tohle nikam moc nevede, důležitý je jak to hraje, a věřím, že to bude i spolehlivý, no nicméně risk to je celkem nemalej a je to poměrně vydřidušina, ale je to hlavně levnější kopie, jak custom špičková práce.
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník