Fade píše:bodrey píše:Zdar Michale.Já tak brouzdal po diskusích a když sem uviděl téma Rockwell,musel sem taky něco napsat.Ten můj signature model bude taky vycházet z Biohazarda,ale s nějakejma úpravama právě kvůli zmíněný chlupatosti.Jinak to bude postavený fakt vyloženě jak já potřebuju.To znamená-zkreslenej jednokanál,kterej ale bude pracovat ve čtyřech!!!!!!!! režimech.První dva jsou-vintage a modern.To je asi celkem jasný,to má i Recto.Modern je hodně nasranej a agresivní.Vintage je jemnější,ne tak nařachanej,ale neskutečně pevnej.Zbylý dvan režimy jsou-midle a deep.Poloha midle,to sou vykopnutý středy,kdy aparát hrne jak buldozer,při čemž zůstává krásně čitelnej.Středy no.Režim deep,ten posune o něco níž centrum středových frekvencí.Zvuk se stává temnějším,hodně těžkotonážním.
Presne takhle funguje i muj Rockwell Red Trip, jestli jsem dobre pochopilZkresleny ma mody Modern, Deep, Vintage, Middle + jeste nakopnuti Shift (dalsi packa, ktera posune stredy jeste vice nahoru). Je to mazec. Tolik moznosti mi ale zpusobuje dilema, ktery mod mam pouzivat
A čistý je teda solidní?Slyšel sem hodně rozporů na rockwell clean....