![]() |
![]() |
![]() |
|
|
To je prudce zavisle na urovni signalu, ktery leze ze snimacu, jinymi slovy to bude jine kytara od kytary. Navic zalezi i na tom, jak moc do strun clovek reze (asi byste se divili, jakej v tom muze byt rozdil) a taky treba na tom, jake ma trsatko, struny atd., pripadne jestli pred to strka nejaky krabicky. No a v neposledni rade na tom, jaky ma elektronky v Blackheartu a jak moc tomu pomaha reprak (nektery se musi vic vyhulit, aby se ten zvuk prosadil).zdenek_p píše:chtěl jsem se zeptat, jak musí u svého BH5H natočit Volume, aby se dostali do oblasti, kdy to už kreslí, a zda dosahují zkresleného zvuku i v těch pokojových "obývákových" podmínkách.
Wohma píše:To je prudce zavisle na urovni signalu, ktery leze ze snimacu, jinymi slovy to bude jine kytara od kytary. Navic zalezi i na tom, jak moc do strun clovek reze (asi byste se divili, jakej v tom muze byt rozdil) a taky treba na tom, jake ma trsatko, struny atd., pripadne jestli pred to strka nejaky krabicky. No a v neposledni rade na tom, jaky ma elektronky v Blackheartu a jak moc tomu pomaha reprak (nektery se musi vic vyhulit, aby se ten zvuk prosadil).zdenek_p píše:chtěl jsem se zeptat, jak musí u svého BH5H natočit Volume, aby se dostali do oblasti, kdy to už kreslí, a zda dosahují zkresleného zvuku i v těch pokojových "obývákových" podmínkách.
Tonda píše:Zrovna dneska jsem si vyzvedával ten mrňavej BH1H (Killer Ant), a to je jen 0,25 W - a když jsem ho doma poprvé vyzkoušel, tak je to na ještě únosný prudění sousedů tak akorát, spíš jsem si ještě říkal že je to pořád skoro moc...
Takže je jasný, že 3/5w je až moc (na doma, na "bezkonfliktní" kreslení bez krabky).
.. ale ono to zas úplně potichu prostě bejt nemůže
Jo a tohle kreslí skoro hned- od čtvrtiny dráhy Volume, ale fakt "pěkný" zkreslení je tak od poloviny.. do dorazu
Mylann píše:
Tak na tomto by me stvala absence equalizeruAle jinak problem s vytavenim BH5 doma nemam. Mam kde hrat. A sousedy nemam.
Mylann píše:No ta hlasitost je dost subjektivni pocit u kaadyho bych rekl...Nemam problem ten aparat vytavit. Ale je pravda, ze uz to docela rve. Proto pouzivam OD...muzu hrat potiseji. A navic potrebuji i pekny clean, nenakresleny.
Smrťokvítek píše:ale watty s hlasitostí nemají moc společného, to už bylo řečeno mnohokrát. Záleží na konstrukci, repru, snímačích....
r0nn!e píše:
Počkej počkééj, chceš mi jako tvrdit, že při určité konstrukci 5W v lampách můžu bejt na stejnejch reprákách hlasitější než např.: Triple Rectifier?! (150W)
SHÁNÍM DIGITECH XP300Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: Seznam [Bot] a 5 návštevníků