![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Fuckub píše:Čaues. Už jsem víc jak tejden šťastnym majitelem tohohle malého ampu. Asi to v ČR ještě nikdo moc nemá, jeslti vůbec někdo. Co si o tom myslíte? Je tady někdo kdo na to hrál? Rád bych si poslechl názor ostatních, protože podle mého to valí úplně skvěle a je to pěkný i jako dekorace.
Fuckub píše:Já to pochopil tak že si chceš koupit nějakej amp s názvem Braun, tak to bylo k těm překlepum i nedorozumění. Já už je znám jen jako hudebnisvet. Já jsem teda z Říčan u Prahy, ale Richard Chmelař z hudebního světa mi říkal že maj jednu V5 na prodejně k vyzkoušení a můžeš to tam porovnat třeba s VOX AC4 a uvidíš sám. On z toho byl teda celkem taky hotovej z tý bugerky.Fakt jsem si jistej že si jí koupíš pokud teda budeš kupovat malej amp.Otázkou je jestli jich tam maj víc nebo maj tu jednu na prodej.
Vedle AC4TV nebo těch malých Blackheart dle mýho ty Bugery neobstojí. Neměl jsem sice možnost je vyzkoušet face-to-face, ale ten Vox a BH jsou dle mých uší mnohem dál. A rozhodně bych jim i více věřil co do spolehlivosti a životnosti. Protože ty byly u Buger, který jsem zatím potkal, tak 50 na 50...
rene píše:Minimálně v tom malym Voxovi budou kapku lepší součástky
Fuckub píše:Prodám tu bugeru V5 protože jsem si koupil novej velkej amp.Kdybyste někdo měl zájem....
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků