![]() |
![]() |
![]() |
|
|
hyenik píše: No zrejme to zbytek sveta vidi trosku jinak nez jeden agresivni cesky Mesias. O zkusenostech jeho zakazniku, s jinym nez cistym zvukem pres jeho vyjimecne reproduktory se tady mluvi treba zde kytarove-efekty/pedalovy-predzesilovac-t19382-20.html
Ze nejsou spokojeni ba co vic je to absolutne nepouzitelne chrchlani? No zrejme se nemeli pokouset prznit jeho prastare zazraky takovym rouhanim jako je zkresleni (ktere navic podle neho jde hrat v pohode i bez repraku)
AntaresX9 píše:No já se Hyenikovi nedivím že už se ozval protože to Mmjuzovo neustálý popichování už mu taky muselo lízt na nervy.
hyenik píše: ... A pro nektere "odborniky" je dokonce cely Celestion jenom póvl. Anniversary neanniversary, modrá nemodrá
Bummer píše:Teda vy jste se fakt hledali až jste se našli.
hyenik píše:......na jine zvuky jsou tu jine repraky. Napr. na min zkreslene greenback nebo G12H30, na ciste Blue. ......Nic o nejlepsim repraku na cisty zvuk jsem nepsal, pouze ze Blue je vhodnejsi na cisty zvuk nez V30....
mmjuz píše:....Trvám na tom, že tvrzení ohledně "nejlepšího repra na čistý zvuk v souvislosti s Celestion Blue Alnico" je do nebe volající kravina......
hyenik píše:.....a prestoze verim ze cisty zvuk z tvych aparatu je vyborny (slysel jsem i tu akustickou ukazku, ktera byla fajn), .....
mmjuz píše:...Kdežto Ty tu samolibě napadáš má komba, které jsi v životě ani neviděl, natož abys na ně hrál. O co se tedy při svých tvrzení opíráš Ty?....
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: lunchie a 3 návštevníků