vřele doporučuju vyzkoušet..
![]() |
![]() |
![]() |
|
|

Pe píše:naprostá bomba... ve srovnání s CELESTION CLASSIC Vintage 30 a CELESTION CLASSIC G12T-75...
vřele doporučuju vyzkoušet..
Bummer píše:Hle jak lidé začínají objevovat jiné repráky než V30. Tuhle to byl Greenback v jiným threadu, teď tohle... Vše se zřejmě konečně v dobré obrací.
Bummer píše:Hle jak lidé začínají objevovat jiné repráky než V30. Tuhle to byl Greenback v jiným threadu, teď tohle... Vše se zřejmě konečně v dobré obrací.
hyenik píše:Na higain je V30 proste nejvhodnejsi, at si kdo chce co chce mele, zkousi a marne hleda.
Bummer píše:Podle mě je to tak, že je ten reprák prostě "trendy".
hyenik píše:Bummer píše:Podle mě je to tak, že je ten reprák prostě "trendy".
Mozna to tak muze vypadat, ale bohuzel pro tebe to neni pravda. Na higain je jednoduse nejlepsi, proto se montuje do 95% takovych boxu. To neni zadny trendy hype, to je tisikrat vyzkousena realita.
Naopak trendy je tvrdit ze V30 na prd![]()
Ale opakuju ze jenom na higain, na jine zvuky jsou tu jine repraky. Napr. na min zkreslene greenback nebo G12H30, na ciste Blue. Ja napr. osobne nemam v oblibe Eminence protoze vsecno co sem slysel na higain bzuci (podobne jako napr. T75 ktery mam v kapele coz je podobny reprak jako K100), ale nebudu tvrdit ze to je povl (jeden navic taky vlastnim). Je to ostatne jako vzdy, o nalezeni tehc spravnych souvislosti.
To ze nekdo hraje higainy na jine repra a par vyjimek montuje jine repraky (napr. Rivera, exVHT) to je mnohem vic snaha se vyclenit z V30 davu nez kvalitativni duvody.
Stejne jako driv kazdy loula chtel buginu a ted ji kazdy druhy loula uz nechce, protoze mezitim ji kazdy loula uz ma
Sednou si ale jen s něčím a jsou podle mě vhodné jen na některé styly
grock píše:to hyenik:
tvůj odkaz na špatnou zkušenost s V twin a mmjuzkombo- udělal jsem úplně stejnou s Vtwin a Vox AC30 a s tranzistor. zkreslovadly to hraje super. Tady je chyba ve V-twin!! Resp. jeho použiti v této kombinaci. Byl jsem tím také překvapený, ale je to tak. Podobnou zkušenost jsem se dočetl od Šteffla i R.Hladíka, že kombinace lampa pre + lampa amp nebývá nejlepší dost často. Lépe je většinou tranz.+lampa nebo lampa+tranz.(amp). Je to možná divné a překvapující, ale sám jsem se o tom také přesvědčil!
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: lunchie a 4 návštevníků