![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Asanoth píše:Já sice neznám ty aparáty, ale jen bych se zeptal: Nechceš popřemýšlet o něčem, co nedisponuje tak závratným výkonem? Zvlášť jestli to budeš posílat do 412, tak si třeba ve zkušebně ani neškrtneš, tedy budeš to muset mít tak potichu, že to bude hrát tak nějak... Nedobře
Kinx píše:na mf350 asi uz nikdo nehraje, protoze to byl asi nejvetsi propadak v historii marshallu. takovyto predrazeny sh*it jsem jeste nezazilvazne jsem neveril vlastnim usim a ocim kdyz jsem to zkousel.
jaroslav.celujko píše:Nechapu, co tady vsichni maji proti tomu Mf350. Hraji na to uz pres rok ve zkusebne a nemuzu si ho vynachvalit, je to buldozder jak svin
Nero píše:jaroslav.celujko píše:Nechapu, co tady vsichni maji proti tomu Mf350. Hraji na to uz pres rok ve zkusebne a nemuzu si ho vynachvalit, je to buldozder jak svin
No právě...
místo toho MFka bych doporučil nějaký marshall Valvestate VS100R například, známý koupil box aji hlavu na bazaru za 8-9 dá se na to hrát metal v pohodě, má to dva druhy gainu a jeden clean, a každý má zvlášt tuším reverb dokonce. V předzesilovači je jedna lampa, zbytek IO, a v koncáku jsou tranzistory komplet. Jako reprobox bych ti doporučil od marshalla 1960A nebo 1960AV nebo Harleye Bentona s V30, marshally typu valvestate se dají na bazaru sehnat v pohodě.
jaroslav.celujko píše:Ano, ale psal jsem o 8xxx, protoze hodne lidi se prikladni k tomu, ze takhle generace je zvukove lepsi, nez-li VSxxx![]()
Takze by to mohle byt lepsi volba.
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: lunchie a 4 návštevníků