nevíte čím to je pls poradte
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
PHrala píše:Sem si koupil novou kytaru les paula a 30 w kombo Mega. Když to zapojim a dam tam normalni zvuk tak to je v pohodě ale když si dam booster, otočim tema koleckama na kytare a nesaham na struny tak to kombo chrčí
nevíte čím to je pls poradte![]()

a co stim jako?tim si zmeni upa zvuk..Mjkl píše:PHrala píše:Sem si koupil novou kytaru les paula a 30 w kombo Mega. Když to zapojim a dam tam normalni zvuk tak to je v pohodě ale když si dam booster, otočim tema koleckama na kytare a nesaham na struny tak to kombo chrčí
nevíte čím to je pls poradte![]()
tady někdo neví že ty kolečka na kytaře jsou potenciometry
SHÁNÍM DIGITECH XP300turbo_MaCk píše:normál.... mě šum neva.... zapnu amp - šumění, rozepnu na singl - šumění sílí, zapnu booster - šumění roste, zanu muffa - prolet stíhačky/start raketoplánu
Tak to abych nakoupil aparaty a nahazel na balkon neakej pisek at to mam i s plazi:DCrowley píše:turbo_MaCk píše:normál.... mě šum neva.... zapnu amp - šumění, rozepnu na singl - šumění sílí, zapnu booster - šumění roste, zanu muffa - prolet stíhačky/start raketoplánu
koukam, že zapneš aparát a můžeš si představovat, že ležíš na pláži u moře
já měl zas kdysi "kombo" kde bylo chlazení tak silný, že sem se mohl tím vánkem v létě chladit
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: Alternátor, Patrik41, projectil a 1 návštěvník