No, to je všechno fajn, že to má hafo v
Stupů, ale nejpodstatnější je u komba zvuk. Za mě asi takhle: Naživo jsem ho neslyšel, ale co jsem projel youtube, tak mě moc nepřesvědčil. Obvykle to bývá naopak, tj. na youtube je to hyper-super a v reálu podstatně horší, tady fakt nevím. Co mě zarazilo, že ve všech ukázkách, které jsem viděl, se nenašla ani jediná, kde by
pořádně ukázali, jak GDEC hraje "metalově" v kilech a palm mutingem, pokud už zvolili nějaký tvrdší preset, tak na něm hráli sólo. V jedné ukázce z
NAMM 2011 (5:45), se sice chlapík o nějaký beglajt pokoušel (dokonce na nějaké
flekaté edici G-DECu, určené na metal), ale mým uším to teda znělo strašně. Takže recenzenti asi věděli proč vypichujou čisté, blues a maximálně rockové presety.
Občas se v recenzích mihlo FUSE a v nich mi známé modely zesilovačů z Mustanga, takže mě to vede k přesvědčení, že G-DEC je v podstatě Mustang, nabušený o další doprovodné funkce a možnosti editace. Tady fabuluju, možná je to všechno jinak, ale studovat manuál se mi nechce. Tož tohle je moje odpověď na tvoji otázku "Co na to říkáte"

Jolana Syrinx, Ibanez S420, Roland MicroCube 8" & Cube Street, Boss Micro BR-80, Widara A/B true bypass box