zdravim...chci se zeptat jestli s timhle zesilovacem ma nekdo zkusenosti??ta cena je lakava....
http://kytary.cz/crate-celolampovy-zesi ... 50:0:0:1:0
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
vize píše:zdravim...chci se zeptat jestli s timhle zesilovacem ma nekdo zkusenosti??ta cena je lakava....
http://kytary.cz/crate-celolampovy-zesi ... 50:0:0:1:0
johnatán píše:no já bych to s tou hlasitostí tak nehrotil...hrál sem na tenhle zesík zapojenej na 2x12" Eminence Legend USA vytavenej na plný koule...řvalo to - to jo, ale dá se to přežít uplně v klidu, takže bych řek že hlasitostí je do zkušebny tohle uplně ideální...a jak už tu padlo - hodně pěknej čistej, ale chce to krabici (zkreslení nic moc a je ho málo na muj vkus)....
hardcore guitarist píše:A ENGL byste řadili do British modern?
Nero píše:hardcore guitarist píše:A ENGL byste řadili do British modern?
Engl je american, ne nadarmo se mu říká evropská mesa...
Kdo, nebo kde ty ENGLy vyrábí?? Sním o Powerballuafektband píše:Nero píše:hardcore guitarist píše:A ENGL byste řadili do British modern?
JJ, je to sice US, ale játo označení evropská mesa uplně nesnášim. Engl má svůj vlastní specifickej zvuk a jde si vlastní cestou. Jediný co má možná trochu společný s mesou je kvalita zpracování.
afektband píše:Nero píše:hardcore guitarist píše:A ENGL byste řadili do British modern?
JJ, je to sice US, ale játo označení evropská mesa uplně nesnášim. Engl má svůj vlastní specifickej zvuk a jde si vlastní cestou. Jediný co má možná trochu společný s mesou je kvalita zpracování.
vize píše:ja bych chtel aparat spis na tvrdsi muziku...ale obcas kdyz mam naladu tak peknej cistej zvuk me taky potesi....takze v podstate hledam co nejvic univerzalni zesilovac (to si asi naběhnu, nekamenujte mě:)) a takze myslite ze by tenhle crate byl s krabkou ok??
turbo_MaCk píše:já bych nenutil aparát s EL84 hrát jako triple recto....
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků