To co říká ten pán by aji sedělo. Sám mám stejnou zkušenost co se připojení boxu týče. Už jsem to někde na fóru psal, buď tady, nebo jinde.
Měl jsem kombo FW120 a pod to jsem koupil tu svoji bednu co mám teď - Orange PPC412 a zapojil to dohromady s tím, že to bude lepší žejo

ale nebylo. Ten zesák v tom kombu neměl ani se svojimi 120 psanými watty sílu rozhýbat šest 12' repráků na takovou hlasitost, abych se prosadil proti bubeníkovi ve skupině, takže mi Orange nějakou dobu dělal akorát drahý podstavec pod kombo, které hrálo samotné. To samé si myslím, že nastane ve spojení hlava FW120H + jakýkoli 4*12' box. Prostě by to chtělo tak dvojnásobnou wattáž, aby to ten zvuk podalo s tou silou a volume, jakou to je schopno nalít do těch dvou repráků v kombu FW120.
A pak že jsou watty o ničem

Zrovna u téhle hlavy věřím, že by se takových 200-300 watt opravdu šiklo, protože jinak to v kapele s 4*12' boxem bude muset jet na plné koule a ještě to nebude ono = zkušenost.
Jinak jak psal, ono bez kapely a okolního bordelu to s tím znělo lépe, takové plnější a hutnější. Ale bavíme se tady o použití se zbytkem kapely