Dark Axel píše:řekněme že sem přijde mladý kluk co s kytarou nemá moc zkušenosti a chytne se tě. protože uvidí tvůj názor a rozhodne se ti věřit, rozhodne se že lampy bude považovat za něco obyčejného a bude zbytečně šetřit a kupovat drahé tranďáky, když by mohl mítr přitom nějakou slušně hrající lampu.
PS: s těma vyhulencema - mohl jsem napsat "parta lidí". neudělal jsem to, chtěl jsem aby můj text nebyl tak bleděmodrý. bývaly oby kdy jsem měl za koníčka psaní povídek apodobných věcí a občas se rozhodnu text obohatit o něco co člověka zaujme, klidně ať je to extrém. mimochodem - na posledním koncertě kde jsem byl se hodně hulilo. ano, nezastírám že jsem taky potáhl, takže no offense proti huličům
Ok beru. Pokud by se mladej kluk chytl názoru, který si napsal, tak je to jeho mínus, protože jak říkám asi poněkolikráté, lampy obdivuju a jsou super. Jediné, co se snažím tady vyzdvihnout, je finanční stránky věci a to, že když si koupíš fajn lampové kombo s jedním repráčkem a budeš potřebovat něco ozvučit, tak to dáš na max a jaký to pak bude mít zvuk oproti tranďákové hlavě s boxem se třeba dejmetomu dvěma reprama a dobře vyštelovaným zvukem? To je vše.. Já bych taky lampu chtěl

Ale teď prostě potřebuju spíš s kámošema do kapely něco, co bude mít nějaký výkon a cenu, kterou utáhnu = pro mě vychází lépe tranzistor.
Jo korni

Sem zmiňoval, protože se říká, že mají originální zvuk... No a prostě neměli