![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Vubec neznam kdo to je..muzes mi to priblizit pls..?hardcore guitarist píše:Nemáte někdo na něj kontakt? Díval sem se s kámošem všude na netu a nicsídlí v hranicích na moravě to je všechno co vím....
Martin656 píše:Vubec neznam kdo to je..muzes mi to priblizit pls..?hardcore guitarist píše:Nemáte někdo na něj kontakt? Díval sem se s kámošem všude na netu a nicsídlí v hranicích na moravě to je všechno co vím....
Je to něco jako ESH akorát levnější dělá taky kopie peavey především 5150...dělá krom toho i boxy ale pouze 2x12....v květnu tam jedu...mám to kousek takže pak sem napíšu pocity....Martin656 píše:Vubec neznam kdo to je..muzes mi to priblizit pls..?hardcore guitarist píše:Nemáte někdo na něj kontakt? Díval sem se s kámošem všude na netu a nicsídlí v hranicích na moravě to je všechno co vím....
http://www.angelsfate.com/hlavni.html Tady je ta kapela a masakr zvuk!rotten77 píše:Pokud se nemýlím, tak se jedná o aparáty DORD... ? Někde na netu jsem našel i odkaz na nějakou kapelu, kde má kytarista kopii Engl Ritchie Blackmora.
Ale abych přešel k věci; v sobotu jsem byl na jedné takové soukromé párty a hrála tam kapela - kytarista měl právě aparát DORD (hlava + 2x12" box) a ten zvuk byl fakt dobrej. Pokud někdo budetí mít možnost, určitě se tohohle aparátu nebojte.
I po vizuální stránce to vypadalo dobře
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků