![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Buji píše:Cau lidi,mozna je to blbost ale neskouseli jste nekdo napojit kytaru na kvalitnejsi domaci kino???
Joey píše:Buji píše:Cau lidi,mozna je to blbost ale neskouseli jste nekdo napojit kytaru na kvalitnejsi domaci kino???
Já sem hrál týden přes televizu, kombo nebylo, PC taky ne a zesák nejel...no to byl hnus.
No já tam zezadu mám Cinchové vstupy, dva na každý "kanál", takže jsem shodou okolností doma redukci z velkého jacku na cinch našel !! Ale jinak asi budeš muset trochu zabastlit, popřípadě někde koupit.Buji píše:Demilich-jakouredukci jake dopajeni,popis to trochu,dik
tommy3 píše:mám podobný problém, jen to chcu píchnout přímo do TV, ze předu je vstup pro sluchátka, kde v pohodě píchnu jack, ale když to tam jen tak dám nehraje to, jak to nastavit aby to hrálo, mám vjet do AV nebo co?
Buji píše:pupack-v podstate mas pravdu,ale mi co radi experimentujeme...a za tisku nekoupis kombo se vstupem na CD nebo MP3,nebo jo?
tommy3-dat to do vstupu na mikrofon je dobrej napad,ja tam takej vstup nemam,to mas dobry staci ti redukce z velkeho jacku na mic vstup.
Ja taky hodlam v kine pustit CD s jamtrack-em a let´s jam
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků