od kvasna » 1.03.2011 14:21
Tak je konečně doma

A musím teda říct že za tech 8.5 T velmi milé překvapení....... Je to teda docela velká a těžká kráva nicméně konstrukce se zdá být bytelná a kvalitně zpracovaná.......je to dvoukanál tekže to má čisty a overdrive kanál jenž mají velice snadné a přehledné ovládání...... Zvuk: čistý kanál má pěknou barvu zvuku spíše amerika (tlusté tony) ale se singly to dává pěkný čistý zvuk, Zkreslený : tady to je opravdu velmi milé překvapení poněvadž zkreslený kanál je opravdu velice vyvedený má to krásné rockové- hardrockové spíše vintage zkreslení při kterém člověk dokonale v rukou cítí dynamiku lampy , kanál je krásně vyrovnaný takže tu nejsou žádné uječené výšky a ni přebasované toný prostě velmi příjemný lampový zvuk který se muže rovnat top lampám... jako nevýhodu bych asi viděl trošku horší spolupráci s krabičkami protože na čistém kanálu spolu s bossem SD1 me přišel zvuk trošku plechový a oproti zkreslenému kanálu na kombu není tak hutný a dynamický ovšem u tohoto komba ani není moc k potřebe protože zkreslení samotneho komba je velmi pěkné a povedené.
na závěr mám jeětě otázečku o to ohledně reper jsou tam Celestion G12P80 takže by me zajímalo co to je ?(samozrejme jsem pocítal ze v teto cenové kategorii tam budou nejaké stock repra)
Shrnutí: v původní ceně 16t Kč bych to zařadil mezi pruměr ovšem za cenu v té akci (8,5T)Kč co jsem to kupoval byvch to označil za naprostou bombu v poprovnání s cenově stejnými novými aparáti v teto relaci (např asi 2 roky jsem měl Marshalla AVT) který mě stál okolo 10t a když porovnám tyto dva aparáty tak je to nebe a dudy a podobný je to se všemi na které jsem si v této cenové relaci měl možnost zahrát

kytara:Fender Stratocaster (H-S-S) ,Kombo: E-Wave Ta-50R (celolampa), overdrive: Boss SD1, struny power Slinky, Akustiky: Cort Earth 70 , low end Tenson