EDIT: teď jsem koukal na manuál od 60ky a i tam ty pojistky jsou
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
lunchie píše:Mazzi> pokud nezapojist zatez to lampace a zapnes ho ze stand by, tak je jedno jestli to mas volume stazeny na 0 nebo ne, odpalis v lepsim pripade koncove lampy, v tom horsim to s sebou vezme i vystupni trafo. A jestli hrabnes do strun nebo ne ... ale par sekund to bez zateze vydrzi ... kazdopadne bych to nepokousel.
To jako fakt?Stanley06 píše:bude hrát trafo
mazzi píše:lunchie píše:Mazzi> pokud nezapojist zatez to lampace a zapnes ho ze stand by, tak je jedno jestli to mas volume stazeny na 0 nebo ne, odpalis v lepsim pripade koncove lampy, v tom horsim to s sebou vezme i vystupni trafo. A jestli hrabnes do strun nebo ne ... ale par sekund to bez zateze vydrzi ... kazdopadne bych to nepokousel.
Objevil jsi nový kontinent, tuším je to Amerika.
Bummer píše:To jako fakt?Stanley06 píše:bude hrát trafo
Stanley06 píše:třeba savage 120 má v katodách koncovejch lamp pojistky na 160mA takže by ke zničení lamp dojít nemělo, je to v oficiálním schématu, od savage 60ky jsem viděl jen to schéma co tu postoval Wohma na začátku threadu, ale i v tom překreslovaném schématu ty pojistky v katodách každé lampy jsou.
EDIT: teď jsem koukal na manuál od 60ky a i tam ty pojistky jsou
Fade píše:Sice to je topic o Savage, ale bude to asi stejné jako na Blackmore. Chtěl jsem se zeptat. Můžu nahrát ten zesilovač tak, že ho zapnu, nechám ve stand-by režimu a propojím výstup smyčky se vstupem na zvukovce + dodám impulz reproboxu? Mám M-Audio fast track pro.
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků