Brzy snad budu moct dodat vlastni material. V priloze je schema (neuplne, ale zato primo od ENGLu) a manual.
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Wohma píše:No ta 120ka je slozitejsi, ale jinak zvukove neni az tak daleko. Ale cena je trochu nekde jinde, no
TakJakyhoMeZnas píše:Co jsem četl komenty, tak Ola si toho Savage koupil, ale zase ho prodává, jenže důvod jsem nenašel.
TakJakyhoMeZnas píše:Mně se ten apec líbí - zajímavý zvuk, ale chyběl by stand by switch (teda nikde jsem ho nenašel)
TakJakyhoMeZnas píše:Ostatně si dovolím s Wohmou, co se týče fireballu, trochu nesouhlasit - hrál jsem na něj hodněkrát, hodně různých kytar, velká hlasitost, kvalitní 4x12 ENGL bedny... ale vždycky to byl ten temný, mírně uřvaný zvuk.
TakJakyhoMeZnas píše:Kdybych šel do Engla co se zvuku týče - jednička je Blackmore/Invader.
Tys mel nekdy u 50W problem, ze by ti kreslil cistej kanal? U 6L6 nebo EL34???TakJakyhoMeZnas píše:K těm výkonům - z praxe mám, že víc wattovej apec bych bral jedině, kdybych potřeboval, abych měl čistej kanál dost hlasitej.
Ale negativum toho je - Engla typu Fireball bych opravdu bral spíš na crunch až high gain zvuk, respektive na co 100 wattový topný těleso.
TakJakyhoMeZnas píše:Stand by by chyběl, jelikož často odbíhám od apce, nebo něco seřizuju a vypínát, zapínat ten apec...
Ale něco mi říká, že na tom Savage je to akorát jinak vyřešený - mýlim se?
bubucci píše:Tak ale proč se většina higain hlav prodává se 100-120W ?
xmarox píše:...docela koukám i na nastavení co má borec...docela extrem.. gain na plno + trochu scoop...
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků