lunchie píše:u toho thundera bych si s 'nemeckou kvalitou' nebyl tak 100% jistej. Jako kazda jina vetsi firma se vetsinou low-end modely vyrabej hadej kde ...
K tomuhle se chci vyjádřit.... Nevím jak elektronické části, ale komplet šasi komb reproduktory i zapojení repro se dělá v České republice. A to kousek od Zlína ve Štípě, což je asi 3 km od mého místa mýdliště. A moje pravděpodobně budoucí tchýně lakuje ty mříže do repráků přímo tady u nás ve Fryštáku v Solar techniku, kde se mj vyrábějí žaluzie

Já osobně jsem si tam byl pro mříže na 2*12 box a originál logo. Když sem viděl ten sklad tak sem se tam chtěl snad nastěhovat:-D Takže o nějakou čínskou výrobu bych se vůbec nebál....
Dále asi takto: pokud hledáš nějakou maximální univerzalitu a kompromis kvality, pak line 6 není špatná volba. Pokud ovšem máš představu o dravém zvuku, který se procpe snad všude a má nádherné nezaměnitelné zkreslení pak kup Engla. Je to fakt "zvuk" ne napodobenina

Apec: Engl e630 Savage 60 + 2*12 homemade box (1*cellestion vintage 30 + 1* cellestion classic lead)
Kytara: Bach les paul (sh-6 u kobyly) Kramer striker 222 (SD-sh4)
Efekt : Digitech RP 350
Trsátko: Jazz 3 Jim Dunlop
Kapela : Rasken (rasken.ic.cz)