Díky
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Stanley06 píše:kdybys měl zájem, budu mít na prodej aparát vycházející z Engla (E530 preamp a Powerball smyčka a konec 50W), cena bude určitě nižší než u Giga, kdybys chtěl víc info tak SZ
Qéčko píše:Je důvod proč by to měl být stack?
Kuliman píše:Stanley06 píše:kdybys měl zájem, budu mít na prodej aparát vycházející z Engla (E530 preamp a Powerball smyčka a konec 50W), cena bude určitě nižší než u Giga, kdybys chtěl víc info tak SZ
Je to hodně dopředu a teprve na něho začínám šetřit, než našetřím nějakých 10.000 tak si ještě hodně počkám, jsem přeci jen chudý student
Qéčko píše:Je důvod proč by to měl být stack?
No hlavně ten, že hlava je levnější a reprobox v podstatě mám a pak došetřil bych na origo box.
andriu píše:Potreboval by som poradit rozhodol som sa ze kupim ENGl screamer 50 Head ale neviem aky footswitch ku tomu ? moc sa do toho nevyznam tych footswitchov a te footswitche od ENGLU sa mi zdaju byt troska drahsie ..... aky FS by k tomu mohol pasovat diki
bubucci píše:andriu píše:Potreboval by som poradit rozhodol som sa ze kupim ENGl screamer 50 Head ale neviem aky footswitch ku tomu ? moc sa do toho nevyznam tych footswitchov a te footswitche od ENGLU sa mi zdaju byt troska drahsie ..... aky FS by k tomu mohol pasovat diki
na bazaru se prodává H&K footswitch, který umí přepínat engla, za 500kč
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: Gurus a 3 návštevníků