![]() |
![]() |
![]() |
|
|
DirX píše:Já sem to zatím nezkoušel, ale z videa z youtube to neznělo uplně špatně....ale co si budem povídat marshall jedině lampy....
Matty píše:No vzhledem k tomu že sem to zkoušel v obchodě když to byla novinka a nakonec sem si místo toho za stejný prachy koupil už výše zmíněnou Attax 100 od H&K tak si myslim že sou za tyhle prachy i lepší volby...
Nero ty by si mi mohl zodpovědět můj už jednou předhozenej dotaz... Jak to je s tim když pod tranďák hodíš bednu s Wattovou rezervou... zlepší se zvuk při vysokých hlasitostech?![]()
Matty píše:No vzhledem k tomu že sem to zkoušel v obchodě když to byla novinka a nakonec sem si místo toho za stejný prachy koupil už výše zmíněnou Attax 100 od H&K tak si myslim že sou za tyhle prachy i lepší volby...
Nero ty by si mi mohl zodpovědět můj už jednou předhozenej dotaz... Jak to je s tim když pod tranďák hodíš bednu s Wattovou rezervou... zlepší se zvuk při vysokých hlasitostech?![]()
breakmark píše:Vono totiž HAZE bude asi kvalitnější (a made in england) narozdíl od takový řady MA vo který dost přemejšlim. ten aparát MA 50w je totiz stejne drahej jak mnohem mensi HAZE 15w. Co jsem si ale poslelch tedka ukazky zvuku HAZE tak mi to nepřide moc extra...Jakože ty MAcka mi zněly líp...
Nero píše:DirX píše:Já sem to zatím nezkoušel, ale z videa z youtube to neznělo uplně špatně....ale co si budem povídat marshall jedině lampy....
Pointa? Haze je celolampa.
Ale teda taky bych ji nezahazoval - neznělo to nijak špatně, vzhledem k tomu, co to stojí. A to říkám jako člověk, co maršály moc nemusí (že by to bylo tím?)
Čekal bych že se budou chovat stejně, pokud nemají v konci simulaci nepřebuzené lampy, která při vyšším vybuzení přidává druhou harmonickou a při ještě vyšším vybuzení i další vyšší harmonické.kvasna píše:Hele jak je to u pololampových hybridních zesíku s kvalitopu zvuku při hlasitejším nastavení ? chovají se jako lampy :takžer zvuk je lepsí, nebo se chovají spíš jako tranzistory : zvuk je horší? Jen taková malá technická otázka

Red Bull píše:To bych přisuzoval reproduktoru.
http://cs.wikipedia.org/wiki/Reproduktor
Dost se mezi kytaristy mluví o tom, že relativně slabá lampa 1-5W nebude hrát plnohodnotně s 4*12 boxem a to proto, že nedokáže reproduktory dostatečně "vybudit" zvuk nebude plně otevřený atp. Zabíháme do možná až moc subjektivních pocitů.
Wohma píše:"otevreni" zvuku repraku neni nic subjektivniho, to je celkem znamy fakt![]()
Na druhou stranu na "vine" muze byt taky castecne to, ze lidske ucho je nejcitlivejsi v oblasti 1-5kHz, na frekvencich vyrazne nizsich a vyrazne vyssich je ta citlivost mnohem mensi. Viz http://en.wikipedia.org/wiki/Equal-loudness_contours
Toto je ale spolecne pro vsechny s alespon castecne zdravym sluchem
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: Gurus a 2 návštevníků