![]() |
![]() |
![]() |
|
|
grock píše:Tak mě to tak strašné zvukově z té ukázky nepřipadalo,čistý docela slušný a zkreslený s "přidanými středy" velmi slušný,kdyby se porovnával jen zvuk tohoto a nějakého tranz. Fenderu za 4t.,tak by Fidek u mě vyhrál.Co se týká spolehlivosti a provedení,to nemůžu posoudit,nikdy jsem to neměl.Pro mě je kytarové kombo příjemné překvapení,basové dost slabota a to "univerzální" je nepoužitelné.Ale jak říkám,soudím jen z ukázek na YT.A podle toho,co tady píšete jsem to prostě čekal horší..Také beru v úvahu ty Jolany-
grock píše:Tak mě to tak strašné zvukově z té ukázky nepřipadalo,čistý docela slušný a zkreslený s "přidanými středy" velmi slušný,kdyby se porovnával jen zvuk tohoto a nějakého tranz. Fenderu za 4t.,tak by Fidek u mě vyhrál.................................................

indian75 píše:Také jsem byl tím štastným který vlastnil tento aparát. Nehrálo to vůbec, bylo to dobrý jen na dělání rámusu, ale nejkrásnější byl za 200,- kč ten footswitch. Skládal se z plastového jacku , 2,5 metru bílé elektrikářské dvojlinky , obyčejného vypínače na světlo do bytu a krabičky do zdi. Černým centrofixem začernil symbol světla a namaloval svůj hrdý znak. Pecka!! Posmíváme se číňanům, ale co zplodil a koukám že i nadále plodí tento pán je až k podivu.)
dayslypper píše:No, dle ohlasu v jiném fóru pan Fidek nožní přepínače dodává:....xxxxxxxx
Bummer píše:

dayslypper píše:Fidek do hnoje, to je jasný.
Ale co je toto za aparáty? Vevnitř to vypadá líp, než Bad Cat.
https://lh4.googleusercontent.com/-HHne ... efidek.png
qwer píše:
No tohle je klasika handwired na turret board - takhle dělá aparáty většina stavitelů, podobný systém je na očka (eyelet board). Takhle staví naprostá většina butique výrobců a jsou tak dělány třeba i staré Fendery, Marshally, Voxy (tím stáré myslím tak do konce šedesátek, ne nějaké výtvory z devadesátých let...).
jastud píše:qwer píše:Jasně, ale málokdo si s tím tak pohraje. Na tom Bummerově obrázku je to vydrátovný naprosto luxusně. Já jsem třeba manuálně docela zručnej, ale takhle bych to v životě neudělal (nemám na to trpělivost).

Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: Alternátor a 4 návštevníků