Zdravím mám dotaz:
Před časem jsem si koupil hlavu VS 8100 a k tomu FS.
FS ale plně nespolupracuje s hlavou,tak jsem pátral co je ve FS za spoj špatně. Elektrikář nejsem a tak se obracím sem.
Plně nespolupracuje FS = oba dva Switche na FS přepínají Channel ( Clean / OD) , správně by měl přepínat switch channel kanál ( Clean / OD) a druhý switch je Reverb - ten ovšem nějáko nefunguje. Chyba by neměla být nikde Hlava i FS je v pořádku a fungují , ale obávám se ,že chyba je v zapojení ve FS. Proto jsem zhotovil náčrt v malování jak to je původně zapojedno viz. "obr.1" a pak jsem zkusil podle plánků upravit FS , zdála se mi chyba v zapojení , tak jsem jen přepájel drátek viz. obr.2 - to mělo za následek ,že Switch channel přepínal Kanály na hlavě což bylo v pořádku a navíc už nefungoval Reverb jako další přepínač toho samého kanálu co přepínal Switch Channel - možná to zní složitě takže.. s původním zapojení ve FS jsem mohl šlapat na oba switche a pořád to jen přepínalo kanály ( Clean / OD ). Zkrátka , koukněte na obrázek a snad najdete chybu:o) - Který drátek či na jakém úseku Jacku je připájen nevím , nechci si níčit obal jacku.

Uploaded with
ImageShack.us
hledáme zpěváka s tenorovým hlasem a který umí udělat Show - v okolí trutnova/náchoda